szerelem haver párkapcsolat tabu átverés Tolvaj Vica barátság csaj
Ez még Barney Stinson és a Tesó Kódex szerint is így van. A tesó csaja szent: minden pasi tiszteletben tartja a haver barátnőjét - majd szakítás után el lehet gondolkodni, hogy rámenjünk-e vagy sem.

Azt gondolnánk, ez minden férfi számára szent és sérthetetlen szabály, azonban vannak kivételek. Mindenki ismeri azt a típust, aki "röptében a legyet is", és még a barátság sem szent neki. Főhősünk, Zsolti is ebben a cipőben jár. Sajnos fékezhetetlen vágyat érez mindenki iránt, aki - legalább feltételezhetően - nőnemű.

Zsolti hosszú évekig "boldog" párkapcsolatban élt. Külső szemlélőként minden tökéletesnek tűnt - sőt, ideig-óráig a benne lévőknek is. A fiú összetehette volna a két kezét, mert olyan lány volt mellette, aki a legtöbb pasi álma: szép, okos, nyitott, cserfes és önálló. Nem az az elveszett típus. Ám Zsoltinak ez csak látszólag volt elég.

Mindenki azt hitte, hogy a lány mellett majd lenyugszik. A csaj ismerte a múltját, de úgy látta, tényleg megváltozott, és csak ők ketten vannak a kapcsolatban. Évekig meg is maradt ez a látszat. Voltak kisebb összezörrenések, de amúgy éltek, mint hal a vízben.

Majd egyszer csak a lány számára világossá vált, hogy Zsolti mégsem tette félre a vadászösztönét. Nem elég, ami van: neki a világ összes nője kell, meg persze a barátnője is. Fontos, hogy valaki várja otthon, de az is, hogy szabadon "garázdálkodjon". Azt hitte, természetes, hogy ezt a barátnő majd elfogadja, hiszen ő az "első", hozzá megy haza.

Ám a lány megelégelte. Úgy döntött, hogy nem asszisztál ehhez, inkább megadja férfinak a szabadságot, amire valójában vágyik. Nehéz döntés volt, de annál helyesebb. Zsolti időközben olyannyira kiterjesztette a csajozási tudományát, hogy már a haverok barátnői sem maradhattak ki. Semmi nem volt szent előtte, még egy huszonöt éves barátság sem.

Forrás: Shutterstock

Nyugodt szívvel bepróbálkozott a barátja szerelménél, nem törődve a következményekkel. Az ilyen életmód egyik mellékhatása, hogy az illető páratlanul képes magyarázkodni. Mindent kidumál: "nem úgy volt", "csak azért csináltam, mert..." Olyan profin nyomja, hogy a végén elhiszed: igazából még jó is neked, hogy a szemed láttára kikezdett a barátnőddel.

Mi van emögött?

Úgy tűnhet, hogy túl nagy egó, de valójában pont az ellenkezője. Sajnos Zsolti - és minden hasonló cipőben járó társa - jó eséllyel nagyon szenved. Képzeld el, hogy úgy "kell" élned, mintha nem érdekelne, ki mit gondol! Közben pedig minden mozdulatoddal, lépéseddel, szavaddal másnak akarsz megfelelni. Kellenek a skalpok, hogy bizonyítsd: te vagy a legjobb. Az összes nő téged akar.

Mindegy, hogy a világ legjobb nője vár otthon, bizonyítani kell... Egy idő után nem a minőség, hanem a mennyiség lesz a fontos. Képes vagy minden szabályt megszegni és különböző elméletekkel alátámasztani, miért teszed. Még a Tesó Kódexet is áthágod.

Tényleg megéri feláldozni a mély emberi kapcsolatokat néhány numera érdekében? Azért, hogy büszkélkedhess vele, hány nővel voltál - miközben teljesen üres az életed? Nem mindenkinek való a gyerek és a házasság, de egy strigula miatt nem éri meg elveszíteni egy több évtizedes barátságot. Egy idő után ugyanis már nem lesz kinek dicsekedni a "hőstettekkel"...

Tolvaj Vica

Amit a pasik rosszul tudnak a csajozásról...http://www.she.hu/herself/20180705-amit-a-pasik-rosszul-tudnak-a-csajozasrol-pechal-peter.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.