párkeresés Tinder pasik Bene Andrea tanácsok ismerkedés
Pár évvel ezelőtt - írói kíváncsiságból - felmentem egy társkereső oldalra. Meg akartam tapasztalni, milyen a légkör egy ilyen "helyen". Szinte a regisztráció pillanatától kezdve kaptam leveleket, de - őszintén megmondva - elriasztott, amit tapasztaltam.

Persze senki kedvét nem szeretném elvenni attól, hogy a neten ismerkedjen. Így inkább összefoglaltam a férfiak számára, hogyan nyűgözhetik le a nőket, ha már levelet írnak.

Kedves férfiak! Jegyzetelni ér!

1. Akárhogy ismerkedsz - személyesen vagy a neten -, fontos, hogy ne rohand le a kiszemeltedet! Ne csapj bele rögtön a "lecsóba"! Egy illedelmes megszólítással nem foghatsz mellé.

2. Mesélj magadról - és hagyd, hogy a másik is ezt tegye! A gép előtt ülve nincs meg az a kapcsolódás, mint személyesen, épp ezért sokat kell beszélgetnetek, hogy kiderüljön: van- e közös bennetek.

3. Ne hozd fel az ismerkedés szakaszában a "Miért ment tönkre a korábbi kapcsolatod?" témát! Ha elmélyül a viszonyotok, úgyis sor kerül erre is.

4. Csiholj ki magadból egy kis humort! Semmi sem kínosabb annál, mint amikor nincs beszédtéma, márpedig ez egy ismerkedés elején könnyen előfordul. A humor viszont megtöri a jeget. A nők szeretik a vicces pasikat. Biztos hallottad már azt a mondást: ha meg tudsz nevettetni egy nőt, nyert ügyed van. Nem véletlenül mondogatják, higgy nekem!

5. Legyen valami hobbid vagy szenvedélyed, amiről szívesen mesélsz! Egy férfiban mindig vonzó, ha van életcélja, vagy időt szentel valami értelmes dolognak.

6. Ne bombázd a csajt sablon üzenetekkel! Ha felkeltette az érdeklődésed, vedd a fáradságot, és írj "normális" levelet! Ne egy előre megírt szöveget vagy egy kimásolt idézetet küldj, mert azzal tutira nem lesz szerencséd!

Forrás: Shutterstock

7. Oké, hogy nem a 18. században élünk, de akkor sem kell rögtön szexuális ajánlatokkal indítani. Csak szólok: sokan azért lépnek fel a társkeresőre, hogy megleljék az Igazit. Ha rögtön a szexről akarsz beszélni, az mindent elmond rólad, és "pápá ismerkedés"...

8. Ne hozakodj elő azzal, mennyire sikertelen voltál eddig az ismerkedések terén. Kit érdekel? Azzal, hogy sajnáltatod - vagy egyenesen lúzernek állítod be- magad, egy lányt sem fogsz meghódítani. Inkább arról beszélj, amiben jó vagy!

9. Add önmagad! Ne vegyél fel olyan tulajdonságokat, amik nem jellemzők rád! Ha tovább fejlődik a kapcsolatotok, úgyis kiderül, hogy kamu volt az egész. Akkor meg minek?

10. Ha elutasítanak, érts a szóból! Hiába a sok okoskodás arról, hogy a nőknél a nem gyakran igent jelent, ez nem így van! Vedd tudomásul, hogy nem jártál sikerrel, és ne nyomulj tovább!

11. Tudom, ki akarsz tűnni a jelentkezők közül, de ne ess szélsőségekbe! Trágár beszéddel éppúgy nem fogsz levenni senkit a lábáról, ahogy butácska versekkel sem. Szóval, légyszi, ne avanzsáld költővé magad! Inkább az egyéniségeddel próbáld felhívni magadra a figyelmet!

+1 Végezetül pedig - az Isten szerelmére kérlek! -, tanulj meg helyesen írni!

Bene Andrea

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.