párkeresés egyéniség csajozás Herczeg Zsuzsa bátorság duma ismerkedés
Uraim! Csináljátok minél többször, bárhol, bármikor, hiszen van fantáziátok! Hogy mire gondolok? Hát az ismerkedésre! Néha ugyan bénán sikerül, de akkor is megéri próbálkozni...

Általánosban soha nem értettem, hogy Zoli miért húzgálja a hajamat, Jani miért lökdös állandóan az iskolai lépcsőn, ésPeti miért bökdös az órák alatt a ceruza hegyével. Később, a gimis gólyabálon sem esett le, miért jön oda hozzám egy C osztályos srác a cumijával.

Senki ne gondoljon rosszra - minden egyes felavatandó elsős diák cumit kapott ajándékba. Ő pedig szó szerint a következő szavakkal sétált oda hozzám: "Kapd be a cumimat!"

A fősuli elsős gólya avatóján egy pöttyös Túró Rudit kaptam egy ismeretlen fiútól éjfélkor, mert "Ki másnak adhattam volna, mint neked?" Igaz, egy piros pöttyös blúzban jelentem meg az alkalmon, így passzolt hozzám a rudi, talán ezért nem jöttem rá, hogy ismerkedni akar. Bár furcsálltam, hogyan kerül elő egy Túró Rudi a zsebéből éjfélkor, hamar napirendre tértem a dolog fölött.

Az utóbbi ismerkedési mód egyébként kifejezetten bejött nekem. Hiszen a srác képes volt otthagyni a bulit, hogy egy éjjel-nappalit keressen, és egy rudival térhessen vissza, amivel aztán megszólít. Én meg annyira zavarba jöttem, hogy csak ennyit tudtam kinyögni: "Én az ízesítés nélkülit szeretem." Azóta is bánom - ezért, ha magadra ismersz, nyugodtan jelentkezz! :)

Aztán voltak ennél kevésbé fantáziadús, de mégis imponáló ismerkedési kísérletek. A kori pálya széléről néztem a sebesen száguldozó srácokat, mikor az egyikük spontán odacsúszott hozzám, és csak annyit mondott: "Jössz?" Vagy a másik, aki akkor lépett oda, mikor a korcsolyám fűzőjének kibogozásával bajlódtam, és csupán egy egyszavas kérdést tett fel: "Görcs?"

Forrás: Shutterstock

Szóval, számos figyelemfelhívó és ismerkedős szöveg bevethető. Néhány nem biztos, hogy célba talál, és talán túlságosan is esetlen - de a legtöbb azért arra utal, hogy van fantáziátok, fiúk. Ha kell, képesek vagytok a való életben, személyesen is ismerkedni.

Ha pedig mégsem sikerül a kiszemelt hölggyel kapcsolatba kerülni, az nem biztos, hogy a ti hibátok. Lehet, hogy nem érti, mit szeretnétek, vagy zavarában rosszul reagál a közeledésre.

Elárulom, nekem az előző esetekből három célba talált. Ez azért jó arány. Uraim, bőven van tehát ismerkedési lehetőség. Használjátok ki, bárhol, bármikor, hogy ne csak az internet személytelen világa maradjon a számunkra!

Az online ismerkedés mocskahttp://www.she.hu/herself/20180410-az-online-tarskereses-es-a-tisztelet-hianya-jonas-zsofi.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.