ajándék Laczó Adrienn karácsony Grincs kívánság Jézuska levél
Kedves Jézuska! Rég nem beszéltünk. Utoljára talán színváltós hajú Barbie babát kértem - istenem, hogy örültem neki! -, de azóta megváltoztak a prioritások.

Ma már a földön járok - ami abból is látszik, hogy nem unikornisokban gondolkodom... Mondjuk, egy koromfekete sörényű, Tornádó nevű hátast még mindig elfogadnék. Na, de a felnőtt létemnek megfelelően csupa földhözragadt kívánságom lenne idén karácsonyra...

Nem apróztam el, ezért úgy sejtem, hogy a lista végére érve azt fogod kívánni: bárcsak megelégednék egy Lamborghinivel... De lásd, hogy én is gondoltam rád, felkínálok egy egyezséget: válassz ki ötöt az alábbi 15 pontból álló listámból, és ezentúl is jóban leszünk!

- Kérek 8 órányi háborítatlan alvást. 9-et inkább. 10 lett - maradhat?

- Saját, külön bejáratú Michael Bublét.

- Az unokáit hízóként kezelő nagymamát (csak még egyszer, utoljára).

- Az emlékezetből "huss pöccre" törlődő Igazából szerelmet - csak, hogy Hugh Grant überszexi tánca minden második este meglepetésként hasson.

- Alkoholmentes forralt bort (a puncs nem ér, az csalás).

- Havat, havat, havat! Sokat!

Forrás: Shutterstock

- Egy kölyökkutya nagy felelősség, kettő pláne, úgyhogy egy tamagocsit. Én mondtam, hogy felnőttem!

- Gyermeki hitet, mert az nagyon hiányzik felnőttként.

- Januárban is égő adományvonalakat!

- Kókuszgolyót orrvérzésig (ezt csak könnyítésképpen tettem bele).

- Világbékét. Túl messzire mentem?

- Azt a bézses-rózsaszínes órát. Igen, én is gyarló vagyok néha.

- Jogszabályt a halászlé 2 km-es körzetben való betiltására (mert ha ennél kisebb sugarú a kör, anyukám tuti szerez egy fazékkal).

- Kevint most az egyszer ne hagyják már otthon, könyörgöm!

- "Ő"-t. Mert már Mariah Carey is megmondta, hogy "Csak ennyit kérek karácsonyra"...

Köszönettel: Egy grincs

Karácsonyi láz: imádom és gyűlölömhttp://www.she.hu/herself/20161206-karacsony-vasarlas-illat-unnep-pozitiv-negativ-ajandek-csalad-igyekezet.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.