szex testiség szerelem Törőcsik Edit házasság
Igen. A képen mi vagyunk. Amikor még boldogok voltunk. Annyira jó erre a képre nézni. Szemmel látható a köztünk lévő szerelem. Meg a vibrálás. A kémia.

Itt még nagyon jóképű volt Laci. Magas, vékony, mosolygós. Istenien állt rajta a kalap. Mert jó volt a fejformája. A kipa senkinek nem áll jól, de rajta az is isteni volt. Igaz, mindig lecsúszott a tükörsima fejtetőjéről. A széles vállára szépen ráfeszült a zakó. Mindig olyan elegáns volt. Oké, néha hibázott, de azt gyorsan megbocsátottam neki. Hiszen annyira szerettem. Negyvenötös volt a lába, hosszú a hüvelykujja. Ugye tudod, hogy ezt kell figyelni minden pasin? Ha nagy, akkor máshol is nagy. Ő óriási volt.

Forrás: Shutterstock

Nézed a képet, látod, hogy hol is van a kezem. Imádtam simogatni. A combjánál is. A fotón nem akartam, hogy egyből feltűnjön, hogy állandóan iszonyúan kívánom őt, ezért odébb tettem a kezem. De még így is izgalmas helyen matattam. Én is jól nézek ki a képen, természetesen. Laci imádta ezt a farsangi jelmezt rajtam. A kedvenc helyét egy fekete ponttal meg is jelölte a jelmezen. Megvan?

Már a megismerkedésünk is rendhagyó. Egy buliban voltunk, megláttam, mert kimagaslott. Mondjuk, nem volt nehéz. Ő persze nem vett észre. Akartam őt, nagyon, nagyon-nagyon. Úgy intéztem, hogy teljesen véletlenül és észrevétlenül mellé kerüljek. A pasiknak tetszenek a bevállalós nők, szóval odaléptem hozzá. Majd kacéran azt kérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha itt, a bárszéken ülve örömöt szerzek neki, úgy, hogy a többiek észre sem veszik. Talán, aki mellette ül, de ő meg nem számít.

Bejött neki a javaslatom. Én meg belekezdtem, és neki még a hangja is elment. Innentől nem tudtam levakarni magamról. Egyfolytában velem, rajtam, mellettem, bennem, felettem, alattam akart lenni.

Nem beszélgettünk. Csak szerelmeskedtünk, dugtunk, üzekedtünk, keféltünk. Még jó. A beszélgetés megöli az intimitást. Minek?! Mi a test nyelvén kommunikáltunk. Imádtuk egymást. Mexikóban, a fehér homokos tengerparton, egy átkefélt éjszaka után fogadtunk egymásnak nem örök hűséget. Felkelő Nap, hófehér ruha, mezítláb.

Szerencsére itthon nem volt érvényes a házasság.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.