tisztelet nők férfiak Császár Zsanett kölcsönösség
Mielőtt belefognék a témába, szeretném leszögezni, hogy semmiképpen nem akarok általánosítani. Szerencsére vannak olyan férfiak, akik a vérükben hordozzák mindazt, ami egy úriembertől elvárható - de mostanában valahogy folyton melléfogok.

Rendszerint olyanokkal akad dolgom, akik távol állnak az igazi férfiasság eszményétől. Miért írom ezt? Tapasztalataim szerint ezeknek a pasiknak közös jellemzője, hogy gyorsan akarnak célt érni (=szex), minél kisebb energiabefektetéssel, és ha ellenállásba ütköznek, könnyen feladják.

Forrás: Shutterstock

Néhány hete egy sütizős, beszélgetős programra készültem valakivel, de az illető olyan erőszakosan ragaszkodott a kedvenc kávézójához (ami persze közel volt a lakásához), hogy elment a kedvem az egésztől. Aztán még neki állt feljebb, mikor nemet mondtam a folytatásra. Konkrétan lefrusztráltpicsázott.

Egy másik randipartnerem szintén a férfiatlanságáról tett tanúbizonyságot, hogy finoman fogalmazzak. Azt mondta, ha öt kilóval könnyebb lennék, akkor biztosan belém szeretne. Így viszont sajnos kiesek az esélyesek köréből. (Jól emlékszem, karácsony volt, az emberek átszellemült arccal sétálgattak az utcán, én meg zokogva rohantam végig a Nagykörúton.)

Aztán itt van példának okáért az exem, aki egész hétvégén a kanapén fetrengett és videójátékokkal játszott. Tipikus "couch potato" volt, akivel sosem lehetett értelmes dolgokat csinálni.

Iszonyú nehezemre esik tisztelni a férfiakat, miközben ők nem tisztelnek engem... Hol marad a romantika, az udvarlás? Hová tűnt a lovagiasság, az előzékenység? Hol vannak azok, akik küzdeni akarnak egy nő kegyeiért, és akik ismerik a legalapvetőbb illemszabályokat?

Forrás: Shutterstock

Lehet, hogy e tekintetben kissé ódivatú vagyok, de hiányzik valaki, aki szerelmes levelet ír nekem. Hiányzik valaki, aki elvisz kirándulni vagy vacsorázni azért, hogy kiszakítson a hétköznapokból. (És boldoggá tegyen.) Hiányzik valaki, aki szenvedélyesen tud szeretkezni.

Olyan társra vágyom, aki többet lát az életben, mint a felszínes csillogást. Aki biztonságot, nyugalmat és erőt sugároz magából. Arra a férfira, aki híján van a képességnek, hogy tiszteletet adjon, soha nem fogok felnézni. Lehet akármilyen gazdag, sikeres vagy jóképű - nem érdekel.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shuttertsock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.