nőnap nők kényeztetés Petrás Lilla ünnep baileys2018
Én valami rettenetesen utálom azokat az embereket, akik karácsonykor ahelyett, hogy vígan ennék a bejglit a fenyőillatú nappaliban, arról pampognak, hogy micsodahülyeségezazünnep.

Jó, hogy nem jönnek oda a szülinapomra, és trollkodják szét azzal, hogy: "Kit érdekel, hány évvel ezelőtt indultak be anyádnál a szülési fájdalmak, és mi köze ennek a tortához?!" Na, a nőnap körül krákogók is kezdik kiverni nálam a biztosítékot.

A jó dolgoknak örülni szoktunk. Sőt, az sem árt, ha rituálét kapcsolunk hozzájuk. Egyébként én speciel a nemzetközi férfinapot is tartom (nov. 19.). De most ebbe nem is mennék bele, mert akkor megint arról szólna az egész, hogy az ünnepek okáról vitatkozunk, és nem arról, hogy ünnepelünk.

Forrás: Shutterstock

És nehogy már csak a férfiak ünnepeljék a nőket! Ünnepeljük mi is azt, hogy nők vagyunk! Mint minden tisztességes ünnepre, a nőnapra is rá kell készülni. Én pl. az alábbiakat fogom tenni, hogy felszabadítsam a "Bennem Élő Nőt" - vagy mi a frászt. (Kedves Harci Kommentelő! Bennem egy ilyen nő él, jogom van hozzá. Dolgozd fel!)

  1. Veszek nagyon pink, csillámos fürdőgolyót. Viszont be kell vallanom, bár fürdőgolyófüggő vagyok, elképzelésem sincs, hogy mire jó. Mármint azon kívül, hogy modernkori Kleopátrának érzem magam, miközben aszalódom a forró vízben.
  2. Illatgyertya. Elengedhetetlen kelléke a Bennem Élő Nő eszköztárának. Szintén semmire sem jó, mert pont akkor nem illatos, amikor ég. De milyen full menő már megvenni a boltban egy málna illatú tömbgyertyát?!
  3. Igazán ünnepelni akarok, ezért veszek egy üveggel a kedvenc piámból. A drágábbikból. És full nem fogok azon aggódni, hogy hizlal-e, vagy a fejembe száll-e, ha iszom még egy pohárral. (Meg még eggyel.) És a kádban fogom meginni. Arra a helyiségre nem vonatkozik az "ökör iszik magában" szabály.
    Forrás: Shutterstock
  4. Ezt mind le fogom fotózni, és ki fogom tenni az Instára. Mármint nem hab testemet a kádban, hanem a gyertyafényes csillámos #homespa dizájnt, amit a fürdőszobából rittyentettem. Pofátlanul sok filtert teszek rá, meg mindenféle effektet. Főleg szívecskéset.
  5. Enyát és Céline Diont fogok hallgatni rogyásig. Utána előadom a Don't Cry for me Argentinát Madonnától a samponos flakonoknak.
  6. Aztán szigorúan pihi-puhi rózsaszín köntösbe csomagolom magam.
  7. Majd végezetül (szintén nagyon drága) csokit zabálva Gilmore Girls-t fogok nézni, amíg be nem alszom.

Nekem ettől lesz "Boldog Nőnapom"... ;)

Te mivel kényezteted a Benned Élő Nőt?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.