szerelem hűtlenség kibeszélő megcsalás magazin Lehel Diána titok őszinteség
Este odabújok hozzád, ölelem a derekad. A lelkiismeretem mélyen hallgat, nem is értem, hogy miért nem ordít, dörömböl odabent, hiszen valahol léteznie kellene. De mintha nyoma sem lenne, pedig szeretném előcsalogatni, hogy rántson rajtam egyet, hogy felismerhessem, hol a helyem a világban.

De ott, ahol bennem kéne laknia, csak csend van és sötét mélység. Tizensok éve melletted döntöttem, és akkor úgy éreztem, soha többé nem jöhet senki más. Nagy Őnek gondoltalak, tökéletes, kerek életet akartam élni veled. De nem vagyok az a nő, aki problémamentesen éli az életét. A fejemben rend van, a tudatom ismeri a helyes utat és a konvenciókat. Becsülöm a hűséget, és a házasság intézményének fogalma előtt is fejet hajtok. Ám az életemnek van egy olyan szegmense, amely úgy érzem, kicsúszik az irányításom alól.

Forrás: Shutterstock

Talán a gyerekkorban gyökerezik, az az állandó éhség, az a csillapíthatatlan szeretetvágy, ami olykor átveszi bennem az irányítást. Egyfajta függőség, ami sokszor annyival is beéri, ha adhat, nem okvetlenül szükséges kapnia. Szerelemfüggő vagyok. Úgy érzem, ha ez az érzés nincs jelen az életemben, minden szürkévé válik körülöttem - csak vegetálok, nem létezem.

Azt mondják a tudósok, hogy a szerelem két évig képes teljes virágában pompázni, lángolni. Te is tudod... Ezt folyamatosan, sok éven keresztül fenntartani nem lehet. Te már nem adod meg azt az izgalmat, mint amikor felfedezőként jártam végig az ismerkedés útját, és lépésről lépésre haladva engedtem közel magamhoz a másikat. Tudom, tisztességtelen játszma veled... De míg te esténként nyugodtan hajtod le mellém a fejed, nekem biztonságérzetet ad, hogy te nem tudsz semmiről. Jó hozzád tartozni, szeretet van bennem irántad, vágy is, és tudom, hogy míg élek, melletted a helyem.

De az ösztöneim, azok a nyughatatlan érzések, dolgoznak bennem. És rajtad kívül mást is szeretek. Hiszen hol van az megírva, hogy a szív csak eggyel osztható? Hogy csak egyetlen ember fér meg benne?

Talán nem is szerelem az, amit a másik iránt érzek már jó ideje, csak forró testi vágy, csak erős vonzódás. De mégis jelen van bennem, és mivel nem hagynálak el érte soha, nem hagyom, hogy teljesen beteljesüljön - pont ezért olyan édes és ellenállhatatlan. Ettől látsz engem ragyogni, ettől duzzad bennem az energia, ettől vagyok képes olyan fokon égni és teljesíteni a mindennapokban.

Forrás: Shutterstock

Az a másik képzeletbeli hely az, ahol újra és újra megélhetem a mélységét és magasságát az érzelmi palettámnak, amely ha eszembe jut, elönt a forróság, miközben te a kezemet fogva nézed a tévét a kanapén ülve. Itt lehetek az, aki igazán vagyok, ahol nőként mindig kiteljesedhetek, ahol nincsenek szürke hétköznapok, ahol oldódik minden feszültség, ami felhalmozódik bennem.

Infantilis viselkedésem egy kamaszlányéhoz hasonlít, de nem tudom elmondani, hogy mennyire vágyom a másik oldal után. Mert ez egy izgató, újdonsággal teli kaland. És tudom, hogy teljesen más, mint az irántad érzett érett szeretetem, ez nem tart majd örökké, mert az ilyen fellángoló érzelmek halálra vannak ítélve.

Rémisztő ez a titkos élet, ez a rejtett bujaság. A titkos találkozó előtt már napokkal más életet élek a fejemben. Villodzó emlékképek cikáznak a gondolataim között, és borzongatják meg minden sejtemet. Van egy életem, amit veled élek, és egy, ami olyannyira titkos, hogy csak egyetlen ember ismerheti és élheti meg velem. A józan eszem hálás, hogy megadatott nekem egy olyan ember, akinek nem félek majd megmutatni az öregedő testem, amikor már a nyughatatlan szívem is lecsillapodik végre. Akkor talán majd az a bennem pörgő szerelemfaló szörny is elöregszik, és békésen elhal.

Az álom nem megcsalás. Ugye? http://www.she.hu/herself/20171206-szerelem-utani-vagy-erzesek-fajdalom-csalodas-szakitas-szoke-eszter.html

De addig nem ígérhetem meg, hogy elég lesz nekem mindaz, amit egy kapcsolat keretei között kaphatok. Nincs jogom bántani téged azzal, hogy őszintén elmondom mindazt, ami bennem zajlik, ami akkor történik, amikor a másik, titkos énem életre kel. Az ösztöneim rabja vagyok. Elnyomhatnám magamban ezt a mélyen belém kódolt vágyat, a folytonos érzelmi és testi éhséget. De ez egyenlő lenne a boldogtalanságommal. Ezért inkább elfogadtam magam így, tökéletlenül, szeretetéhesen, hűtlenül. Olyan nőként, akinek lételeme a szerelem, a vágy, és aki néhány órán át egy egészen más életet él egy másik férfi mellett.

Lehel Diána

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.