Facebook Petrás Lilla beállítások online média közénk áll
Na, pont olyan kattintásvadász címeket nem szeretünk adni a cikkeknek, mint amilyen most ez lett...

Dobálózhatnék most olyan szavakkal, mint "hitelesség", "értékközvetítés", "bizalom", blablabla... De ezeket már pont azok a médiumok járatták le a legjobban, akik ellen most Szent Háborút hirdetett Zuckerberg bácsi. (Azért az elég durva, hogy már az a korosztály is használja a Facebookot, akik szemében már bőven bácsi az a srác, aki taknyos kölyökként felforgatta mindazt, amit addig az internetről gondoltunk...)

Na, de a lényegre visszatérve, egyrészt örülünk, hogy a Facebook végre tesz valamit azok ellen, akik pár (ezer) lájkért cserébe szennyel árasztják el a hírfolyamot. De azért azt is sejtjük, hogy Mr. Zuckerberg mindezt úgy fogja megoldani, hogy közben ő és a bankszámlája járjanak a legjobban...

Egy szó mint száz, ezentúl a felhasználó nagyobb hatással lesz arra, hogy mi jelenjen meg a képernyőjén. Igen, Te is részesülsz ebből a mámorító hatalomból!

Például úgy, hogy:

Felmész a kedvenc oldalaidra - ez mondjuk, éppenséggel lehet a SHE.HU is. És a "Követés" fülecskén legördülve kiválasztod a "Megjelenítés elsőként" lehetőséget.

Forrás: She.hu

És akkor reggeli ébredezős fészbukozás közben nemcsak a kolléganőd másfél éves porontyának prüntyögéseivel és az unokatesód szuperromcsi nyaralási képeivel indulhat majd a napod, hanem olyan cikkekkel, amik a házasság mellett vagy egyenesen a monogámia ellen szólnak, amik a Tinder-huszárokat kárhoztatják, vagy épp lerántják a leplet Ádám és Éva és Lilith szerelmi háromszögéről (most a bibliai alakokra gondolok, és nem valóságshow szereplőkre).

Vaaaaagy:

  • Rákattintasz a "Hírfolyam" menüpontra (bal felül), és a "Beállítások szerkesztése" lehetőséget választod ki.
    Forrás: She.hu
  • Aztán az "Elsőként megjelenők beállítása" fülre kattintasz.
    Forrás: She.hu
  • És kiválasztod a kedvelt oldalak listájából azokat, akiknek a posztjaitól nem kapsz agyérgörcsöt. Például a SHE.HU-t. (Nem is tudom, hogy jutott eszembe pont ez a példa...)
    Forrás: She.hu

De ha most épp villamoson ülsz...

...és a mobilodról szeretnéd ezt két megálló közt elintézni, akkor:

Beállítások -> Hírfolyam beállítások -> Elsőként megjelenők beállítása -> SHE.HU (nem erőszak ám a disznótor!)

Forrás: She.hu

Köszönjük, hogy már majdnem másfél éve velünk építitek a she.hu közösségét! <3

Puszi:

Lilla

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.