elismerés Dósa Eszter bók válogatás jó csaj szépség
Biztosan ismered azt a netes történetet, amikor a szétsminkelt, köldökig kivágott ruhában táncikáló lányka kelleti magát a figyelem középpontjában, amíg meg nem jelenik egy nála jó tíz évvel idősebb nő. Rajta egy egyszerű nyári ruha van, szexi félmosollyal kecsesen átlibben a termen, és mégis minden férfi szeme őrá szegeződik. A diszkós lányka meg nem érti, és eszi a sárga irigység.

Valahol mindannyian a végzet asszonyai szeretnénk lenni, akit elismerő pillantásokkal illetnek a férfiak. Aki, ha belép valahová, annak súlya van: egy tizedmásodpercre megáll az idő, és egy észrevehetetlen pillanatra az emberek torkán akad a szó. Ott csúszik félre ez a nőiesség dolog, hogy csak bizonyos férfiaknak szeretnél tetszeni, a "rangon aluliak" meg húzzanak a ...csába, és rád se nézzenek.

Forrás: Shutterstock

Namármost, én egy szép napom megtudtam, hogy szexuális kisugárzással rendelkezem. Akitől ezt hallottam, nem szeretne tőlem a világon semmi egyebet, így ennek az információnak a birtokában arra jutottam, hogy nyugodtan elindulhatok bármelyik irányba a kisugárzásommal. Gondolhatom azt felháborodva, hogy nehogy már egy darab hús legyek, és rohadjon meg az összes férfi - vaaaaagy tökre meghódíthatom a világot, magassarkúban, Chanel illatfelhőt húzva magam után.

El is mentem ügyeket intézni, hogy megbizonyosodjak az állítás valódiságáról. Mert addig valahogy mindig azt gondoltam, hogy azért néznek meg, mert kajamaradék van a szám szélén, vagy fogkrémes a hajam - és összességében tökre nem tudtam hová tenni a dolgot.

  • De új tudásom birtokában az eredmény az lett, hogy a pénztáros fiú zavarában kiszórta az aprót, pedig csak a szemébe néztem, és elmosolyodtam.
  • A benzinkutas srác vigyorogva tankolta meg a kocsit, mert életemben először nem azt mondtam, hogy "Kösz, megoldom!" Hanem azt, hogy "Tényleg segítenél? Ez nagyon kedves tőled!"
  • Egy férfi meg kitekeredett nyakkal fordult utánam, pedig tényleg csak egy másodperces pillantást vetettem rá.
    Forrás: Shutterstock

Arra jutottam, hogy a nőies kisugárzás mindannyiunkban benne van, csak van, aki nem tud róla, és elő kell belőle csalogatni. Ennek része minden, ami nincs meg a férfiban, és benne van a nőben: mozdulatok, lágyság, puhaság.

Talán a dél-amerikai nők ismerik igazán a titkát, akik mérhetetlen önbizalommal tudnak végigvonulni az utcán akkor is, ha a fenekük akkora, mint egy transporter hátulja, aztán percenként zsebelik be az elismerő pillantásokat. "Ha a harmadik sarkon sem fütyül utánad senki, akkor menj haza, anyukám, mert szarul nézel ki!"- tartja a brazil mondás.

Míg mi valahogy nem nagyon tudjuk kezelni a nőiességünket, mert negatív dolgokat is társítunk hozzá, könnyen felháborodunk a férfiak természetes hozzáállásán. Úgy működünk, hogy ha a helyes fiú legelteti rajtunk a szemeit, annak örülünk; de ha a dagi srác az iktatóból, egy nálunk sokkal idősebb férfi vagy egy útépítő munkás, akkor az egyből perverz és fúj és mit képzel magáról.

Az az igazság, hogy nem tudod megválogatni, hogy kinek tetszel, bármennyire is szeretnéd. Ha kisugárzásod van, akkor a férfiak kifejezik tetszésüket. Ki-ki kulturáltsága és neveltetése szerint. Ugyanúgy bejössz annak is, akinek nem szeretnél, mint a szégyenlős kiszemeltednek. Persze prosztóságot nem szabad eltűrni senkitől, de ha egyetlen bajod egy férfi tetszésnyilvánításával, hogy ő pont nem tetszik neked, nyugtázd magadban a megerősítést, hogy jó csaj vagy, és libbenj tovább bosszankodás nélkül!

Próbáld meg lazán és viccesen felfogni a dolgot!

Zsebeld be a bókokat, és élvezd, hogy nő vagy!

Mint a brazil csajok.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.