béka Dósa Eszter párkapcsolat párkeresés királyfi
Csipkerózsika hercege nem egy nagy eresztés. Kalandozik a nagyvilágban, azt sem tudja, merre tart, majd kap az első kínálkozó alkalmon, és ráveti magát a magatehetetlen királylányra. Hófehérke hapsija sem különb. Szóval, ne akarj magadnak mesebeli herceget, mert mindegyik léhűtő!

A mesevilág legtökösebb sráca nem más, mint az a kis varangy, aki meg meri szólítani a királylányt, csak mert megigézi a szépsége. A királylány bizalmatlan, a béka is régóta magányos, mégsem tágít. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg a királylány legyőzi a félelmét és megcsókolja, sőt, együtt is alszik vele. Ekkor derül ki, hogy a varangyunk valójában egy szexi, jóságos és hű királyfi - csak meg kellett neki adni az esélyt, hogy megmutathassa.

Na, ez szépen hangzik, csak nem mindig jön be. Velünk, nőkkel, az a baj, hogy sokszor vaktában csókolgatunk mindenféle varangyos békákat, aztán csodálkozunk, hogy nem lesz belőle herceg fehér lovon. Mert bizony van, aki béka marad, akárhogy is puszilgatják - az pedig csak fájdalommal és csalódással tud együtt járni.

De honnan tudod, hogy királyfi lesz-e belőle?

Nem csak szájhős.

Az álruhás királyfi nem ígérget fűt-fát, viszont cselekszik. Szeretne megismerni, érdeklődik, kérdez. Felhív, ha rád gondol, segít, ha szükséged van rá, törődik veled. Jelen van az életedben, és nem ugrándozik ki-be a kapun. Nem kell feltétlenül hatalmas, romantikus filmes megnyilvánulásokra gondolni, hogy csak akkor vagy fontos neki, ha éjszaka a hóviharban elautózik érted 580 kilométert.

Forrás: Shutterstock

Vedd észre a kedves, figyelmes gesztusokat!

A varangy csak kuruttyol össze-vissza. Nagyon jól tudja, mi az, amit hallani szeretnél, és mi az, ami levesz a lábadról. De csak akkor tesz meg valamit érted, ha nincs tétje, míg éles helyzetben sosem számíthatsz rá, mert nem vállal felelősséget. Nem fog megvigasztalni, ha meghalt a kutyád, és nem segít kicserélni a villanykörtét, mert csak akkor kellesz, ha éppen jó formában vagy, és neki olyan a kedve. Szépeket mondani bárki tud, akár unalmában is, több nőnek párhuzamosan... Nemcsak az az intő jel, ha valaki tojik rád, hanem a nagy szavak - pl. amikor valaki három randi után esküvőt tervez - is ugyanolyan ijesztőek.

Az igazi békakirályfi tervezget.

Akkor is, ha a Himalájában lakik, és csak hónapok múlva utazik erre, tudatja veled, hogy alig várja, hogy lásson. Így vagy úgy, de helyet csinál neked az életében. Annyit, amennyit éppen tud. A békának leginkább csak alvás előtt jutsz eszébe (hátha felugrassz hozzá unaloműzőnek), vagy akkor szeretne találkozni veled, ha éppen nincs jobb dolga.

Királyfit szeretnél fehér lovon? Akkor viselkedj királylányként!http://www.she.hu/herself/20170706-parkereses-kiralylany-kiralyfi-viselkedes-parkapcsolat.html

Szóval, figyelj nagyon, hogy ne bolondítsanak el az üres szavak, és ne csókolj meg minden varangyos békát fölöslegesen, amíg nem mutatja meg, hogy akár királyfi is lehet belőle! De azt se felejtsd el, hogy a vágyott királyfihoz bizony neked előtte már királylánnyá kell válnod!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.