vásárlás kacat Futó Rita cukiság tavalyi tél
Minden szezonnak megvannak a maga elengedhetetlen kellékei. Tavasszal néhány új láncot és karkötőt veszek, nyáron új strandpapucsot, ősszel pedig beruházok egy új farmerre - mert abban a szezonban abban a darabban fogom megváltani a világot.

Ezekre inkább az ember (na, jó, a nők) lelkének van szüksége. És hát mi lehet fontosabb a saját lelkünkkel való törődésnél? Szóval, íme, 9 apróság, ami nélkül nincs téli boldogság. Illetve van, de az nem ugyanaz! :D

  1. Induljunk el a bejárattól: kell egy valamire való ajtódísz. Aki bejön, az lássa, hogy te is észrevetted: tél van.
    Forrás: Shutterstock
  2. Egy méretes bögre: mert minden szezonban van egy még szebb, pont annyi fér bele, és sokkal jobb a formája, mint a tavalyinak.
  3. Haladóknak aromás illatgyertya.
  4. Hópihe mintás pléd: mert ez puhább és cicásabb, mint a tavalyi, amit már ötször kimostál.
    Forrás: Shutterstock
  5. Néhány új aromaesszencia, amit majd bele csepegtethetsz a gyertya fölé helyezett vizes tálkába - mert a tavalyi menta és fahéj már uncsi, idén vadcseresznye és narancs illata fogja belengeni a szobát!
  6. Egy közepes méretű kávés termosz, hiszen a tavalyi egy kicsit ereszt, kicsit nem tudom hol van, meg egy kicsit tavalyi...
  7. Egy közepes méretű fémdoboz: mert idén konyhatündér leszel, és tele fogod sütni sütivel. Plusz a tavalyi doboz gyógyszeres ládikóvá lépett elő... hát kell egy új...
    Forrás: Shutterstock
  8. A nagy kedvenc: jeti papucs. Lépni alig lehet benne, 1 óra alatt beleizzad a lábad, ha kimosod, tönkremegy, de KEEEELL.
  9. És a ráadás: sapka-sál-kesztyű szett. Mert mindig szembejön egy sapka, ami szőrösebb, bojtosabb, gyöngyösebb, mint a szekrényben lévők.
Miért nem jó a tavalyi?

Ha bárki ilyen földhözragadt, begyöpösödött és indokolatlan kérdést szegezne neked, íme, néhány sablon válasz:

"Mert tavaly óta más ember lettem, és ezt tükröznie kell a terítőmnek."

"A régit az exemtől kaptam, és idén nem tenném ki jó szívvel. És amúgy is már rég földhöz csaptam egy rossz pillanatomban..."

"Idén több a karácsonyi prémiumom, és ezt a sikert azzal jelzem magam felé, hogy megveszek egy drágább darabot, amiről tavaly még csak álmodoztam."

"Most vagyok először önálló lakásban, külön a szüleimtől, és eddig a családi örökségből maradt süteményes tálat kellett nézni, amitől kirázott a hideg."

"Épp lila köd ül az agyamon az új szerelemtől, így muszáj egy olyat venni, ami két félből áll össze..."

"A belső enteriőr énem tavaly óta óriásit fejlődött, így most már nem rakhatom a lakás egyik sarkába a lila gyertyatartót, a másikba pedig piros rénszarvast...pfujj! Mindkettőből bézs kell, más-más árnyalatban!"

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.