szerelem Nagy Ő párkapcsolat Tóth Zsuzsa megtalálás
Nem vagyok egy műszaki zseni. Mivel nem hoznak lázba a legújabb technikai vívmányok, ezért a minimum szinten elvagyok velük, de alapvetően így nem is különösebben értek hozzájuk.

Azt hiszem, valahol a legtöbb Nagy Ő jelölt is pontosan úgy működik, mint valami rohadt bonyolult műszaki vacak, okosteló vagy számítógépes program. Hosszú távon kiidegelnek a (viselkedési) kódjaikkal: amikor már úgy tűnik, megtanultad a használatukat, tuti beüt valami, és kezdheted elölről az egészet, vagy kukázhatod őket.

Forrás: Shutterstock

Ezzel szemben ott vannak az egyszerűbb, ámde igen szerethető példányok. Nagyon Nagy Ő sosem lesz belőlük, de stabilak, azt teszik, amit csak szeretnél, és nem dobálnak állandóan hülye hibaüzeneteket. Lehet, hogy nincs extra tudásuk, küllemre is teljesen átlagosak, viszont a lelkesedési aksijuk sem merül le fél-egy nap alatt - ami egy igen lényeges szempont.

2017-et írunk, hány ember elégszik meg egy "elavult" Nagy Ő 2.0-val? A vicc az, hogy sokkal többen, mint egy nyomógombos telefonnal. Többnyire a nők - mivel mindig ők döntenek -, belemennek részmegoldásokba. Vagy azért, mert akkorát csalódtak, hogy nem hiányzik még egy olyan fickó a nyakukba, aki újra átcseszi őket, és a maradék önbecsülésük is odalesz. Vagy egyszerűen nem hiszik el, hogy jobb is járhat nekik.

Ide nekem a tökéletes pasit! Hiszen megérdemlem! - Biztos vagy benne?http://www.she.hu/herself/20170721-parkapcsolat-szerelem-elvarasok-szeretet-parkereses.htmlMiért szeretnek a férfiak langyos pocsolyában élni?http://www.she.hu/herself/20171020-parkapcsolat-celtalan-kapcsolat-elengedes-gyorfi-andras.html

Én nem hiszek a Nagy Ő-ben. Abban hiszek, amit Müller Péter megfogalmazott, hogy életed során találkozol pár olyan emberrel, akiből idővel, rengeteg melóval és kompromisszummal az válhat.

Mégis úgy gondolom, hogy a kor előrehaladtával, ahogy minél jobban kiforr a személyiségünk, el tudjuk dönteni azt, hogy milyen típusú ember lenne a megfelelő számunkra, ki az, aki beletartozik a lehetséges Nagy Ő körbe. Lényeges szempont, hogy tudd, mi/ki kell neked. Ezzel legalább lenegyedeled a lehetséges jelentkezők számát - és ők még mindig csak a LEHETSÉGESEK.

Ha megnézünk például engem - akinél a körön belüliek erős, vezető típusú férfiak, akiknek van saját véleményük, nem azt mondják, amit hallani akarok, még ha vita is lesz belőle -, mit kezdenék egy halálkedves nyuszimuszi emberrel? Lehet, hogy neked tökéletes lenne, hiszen te meg az önjelölt "Ki, ha én nem?" macsóktól mész falnak. De a te "álmaid pasijával" nem tudnék hosszú távon mit kezdeni. Ezért nem is akarok feleslegesen időt és energiát elpazarolni.

Forrás: Shutterstock

Nőként a legkorrektebb, amit tehetsz, ha leülsz, és a múltbéli tapasztalataidra hagyatkozva átgondolod, milyen férfival tudnád/akarod leélni az életed. Mivel MINDIG te döntesz, ezért ne szívass olyat, akiről már az elején tudod, hogy csak az idődet vesztegeted vele, mert úgy sem lesz az egészből semmi.

És mindig tudod! Ne mondd, hogy nem, mert bizony tudod, érzed! Ahogy én is, más is, csak elsőre maximum nem vagyunk képesek elfogadni és feldolgozni azt a tényt, hogy a fene egye meg, ő újra egy körön kívüli pacák...

Engedd el a nem megfelelő férfiakat, és inkább legyél egyedül! Mert ha egy nem neked való emberrel vagy, te is pikk-pakk körön kívül találod magad. Persze hazudhatsz magadnak, másoknak, akinek akarsz, de ennek az ára mindig a saját boldogságod.

Tóth Zsuzsa

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.