emlék Baranyai Kata első csók
Az első csók mindenki életében egy várva várt pillanat. Álmodozunk, elképzeljük, siettetjük. De vajon ez tényleg olyan mámoros élmény, mint a tinivígjátékokban? Tényleg olyan meghatározó és örökre belénk vésődő pillanat ez?

Körbekérdeztünk szerkesztőségünkben, ki hogy emlékszik eme nagy pillanatra.

Percze Ágnes

Az én első csókom 13 évesen "csattant" el. Bőrkabátos fickó volt az első szerelmem. Azóta is gerjedek a bőrkabát illatára.

Petrás Lilla

Minden tökéletes volt a csókon kívül. Az üdülőtelep legmenőbb pasija, csónakázás, Duna-part, ablakon kiszökés, csillagok. És kijózanítóan dohányfüst ízű nyelv. Plusz kár, hogy nem voltam igazán szerelmes.

Forrás: Shutterstock

Pechál Péter

Az én első csókom egy gólyabálon volt. Ahol a lány (aki nem is tetszett) a haveromat akarta megkeresni, én pedig segítettem neki. De nem találtuk meg, és inkább bementünk táncolni. A lány csókolt meg engem.

Fun fact: szinte az összes kapcsolatomban engem szedtek fel a csajok. Pedig nem mondanám magam kifejezetten visszahúzódó pasinak. Franc se érti.

Jónás Zsófi

Nagyon részeg voltam, és nagyon dühös, mert a srác, aki tetszett, egész este egy másik lánnyal volt elfoglalva. Máig nem tudom, hogy jutottam el odáig, hogy egy másik sráccal csókolóztam. Aztán reggel összevesztem a sráccal, aki tetszett. Szerinte én voltam az, aki nem törődött vele előző este. Ezen pedig még ma is simán össze tudunk veszni. (A nemtörődöm srác azóta már Zsófi férje. - a szerk.)

Sáray Dorottya

Nagyon tartottam az első csóktól, mert féltem, hogy borzasztó lesz. Mert egy másik ember szája azért elég undi tud lenni. :D Valamikor a gimiben történt, a többi lányhoz képest egészen sokára, de hogy kivel, hogyan és pontosan mikor, arra már nem emlékszem. :O

Szegő Lindi

Pistinek hívták, de egyáltalán nem tetszett. Viszont 13 évesen már nagyon túl akartam esni a dolgon. Ezért elmentem vele moziba, majd utána a hetes buszon egyszer csak tarkón ragadott, és bekapta a fél fejem. A nyelve olyan volt, mint egy kígyó, kemény és mozgékony. Olyan borzasztó élmény volt, hogy utána évekig nem is akartam csókolózni.

Kékesi Laura

Nekem az oviban volt. Bazsi olyan nyelvest tolt nekem a bébikonyhában, hogy azóta is meg vagyok döbbenve. Tökös csávó volt!

Forrás: Shutterstock

Radakovics‪ Viki

Én 13 éves voltam. Egy DADA (drog, alkohol, dohányzás, aids) bulin történt az eset, ahová a legjobb barátnőmmel mentem. Utána napokig azon paráztam, hogy akkor ettől most lehetek-e aids-es (nem volt túl hatékony a bulin történt felvilágosítás...). A fiút nem láttam többé, csak küldött két Denim Black illatú levelet (az illat azóta is bejön, jegyezném meg halkan).‬

Nyiri Zsuzsi

Velem úgy 15 évesen történt meg. Már nagyon vártam, hogy végre "elveszíthessem a szám szüzességét", ahogy a barátnőimmel hívtuk. (Jézusom, de szörnyen hangzik, ááá...) Szóval. Randiztam egy sráccal. Nem nagyon tudtunk egymással mit kezdeni. Majd elbúcsúztunk, és felszálltam a villamosra. Aztán eszembe jutott, hogy meg kéne csókolni! Leugrottam, gyorsan lenyomtam egy nyomokban csókot tartalmazó dolgot a szájára és vissza.

Dósa Eszter

14-15 voltam, hazakísért a tinidiszkóból. Azt mondta, hogy nem tartana otthon tigrist, mert félne, hogy megharapja. Aztán csókolóztunk a kapuban, és összekoccant a fogunk.

Krajnyik Cinti

16 éves voltam, amikor az érdi diszkóban elkezdtem táncolni egy sráccal. Eszméletlenül jól táncolt, és finom illata volt. A buli után hazakísért, és a kapuban megcsókolt. De nem lett folytatása.

Greta May

13 évesen, egy koncert után. A többiek piáltak, én meg eljátszottam, hogy részeg vagyok, csak hogy ne cikizzenek ki. ;) Utána hónapokig jártunk a sráccal. Ő lett az első nagy szerelem.

Forrás: Shutterstock

Makra Flóra Emese

Fogszabályzóm volt, amire a csávó kedvéért rózsaszín gumikat rakattam a dokival. Semmi nem nézett ki még annyira szarul, mint az. De neki tetszett, és csókolóztunk. Nagyon jó volt. A parfümjére a mai napig gerjedek! :D

Baranyai Kata

Három spicces csaj - csak úgy poénból - megkérdezte nagy bátran a társaság legmenőbb pasiját, hogy nem smárolna-e velük. A srác nem habozott! Én voltam az utolsó. Felültetett a kisteherautó platójára, hogy áthidaljuk az eltérő magasságból adódó problémákat, majd megfogta a kezem, és kedvesen megcsókolt. Bőrkabátja volt, és nagyon jó illata.

Na és neked milyen volt az első csók? ;)

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.