párkeresés viselkedés Kuti Timi urak hölgyek ismerkedés
Igen, jól olvasod: velünk! Mert tudom én, hogy a pasik mekkora szemetek. Fújt már össze a szél egyet-kettőt az én portámon is. De ettől függetlenül abból is elegem van, hogy úgy teszünk, mintha mi lennénk az unikornishányásból született bociszemű kisangyalok.

Mint például Kacsacsőr Klári és Köbcenti Kármen, akik a buszmegállóban éppen azon filozofálnak, hogy Sakktábla Sanyi miért nem hívta fel Klárit másnap. Pedig Klári igazán kitett magáért az éjjel... Ding, ding! Tegye fel a kezét, aki szerint csak ők nem értik, mi lehetett a bibi... Köszönöm!

Persze, értem én, hogy a férfiak szemét puncimágusok, akik tankönyvbe illő hadoválással bénítják meg a józan ítélőképességedet. De azért nem hiszem, hogy bármelyikük is akkora joker lenne, hogy a bugyid csak úgy magától lecsússzon! Bár, felőlem lehetsz te a 21. század legtöbb árbocot állított kalózkisasszonya, csak utána kérlek, ne rinyálj a buszmegállóban! És máshol se!

Forrás: Shutterstock

Mert valljuk be, szerintem Protein Petinek sem a házasság jut eszébe, ha 2 perc, 17 másodperccel a megismerkedésetek után felfedezi, hogy te - Ádám, Zoli, Béla és Mátyás után - újra készen állsz őrülten szeretni. Főleg akkor, ha az utóbbi "komoly" kapcsolatodnak már több, mint 6 teljes napja, 3 órája és 7 perce vége...

Most persze jogosan jöhet a felháborodott kérdés: "De hát mi lesz, ha nem hív fel másnap, mert kérettem magam?!" Hát, legyél baromi hálás magadnak, kislány, hogy már az elején kiderült róla, hogy egy seggfej! Aztán jól csapd be utána a láthatatlan kis ajtódat, hogy csak úgy zengjen!

Tudom, tudom. Így fennáll a veszélye, hogy nagyon sok estét kell egyedül töltened. Hidd el, tudom, milyen érzés hétvégéken át magányosan a Grace klinika függőjévé válni, mert nem virít a mobilodon a Tinder, és nem szövöd a hálód minden este egy koktél mellett a legmenőbb szórakozóhelyen.

Forrás: Shutterstock

De tudod mit? Inkább teszem a Zewát piacvezetővé, minthogy vasárnap reggel Nagydumás Norbert behúzzon magához egy újabb strigulát, miközben azt sem tudja, mi a nevem. És egy rohadt pirítós nélkül kelljen megalázottan hazakullognom elkenődött sminkkel...

Uramisten, nem hiszem el, hogy az embereknek nem hiányoznak a gimis csókcsaták, amik után a szerelemtől kínlódva vártuk, hogy újra találkozzunk. Amikor a szex egy kapcsolatban három hegy megmászása és négy elképesztően unalmas mozifilm után került csak terítékre, nem pedig másfél vodka-szódát követően. A legfájdalmasabb dolog mégis az, hogy elfelejtettük a másikat megismerni. Minden és mindenki azonnal kell. Közben pedig meg merem kockáztatni: ha egy órát is rászánnánk, hogy megismerjük a másikat, lehet, hogy sírva menekülnénk el. De az sem kizárt, hogy utána többre tartanánk két vodka-szóda utáni kósza numeránál.

Szóval legközelebb, mielőtt a túlzott szeretetéhséged belekerget egy újabb "ez is csak egy marha" sztoriba, gondold meg, valójában tényleg ő volt-e szemét, vagy csak elvette azt, amit szinte már tukmáltál neki! Nem lehet, hogyha nem vágódsz hanyatt az első csók után, akkor forgathatták volna rólatok is a legújabb Szerelmünk lapjait?

Ja, és kedves Másik Nem. Tudom, hogy most egy nagy kövér "na végre" mosollyal bólogattok, de azért jobb, ha tudjátok: szórakozni valaki érzéseivel csak azért, hogy legyen egy újabb mesélni való strigula a szombati kanvaduláson, a ti saját szegénységi bizonyítványotok!

Nyugi kislány, téged megint átvertek...http://www.she.hu/herself/20170725-parkereses-parkapcsolat-atveres-szomorusag-csalodas.html

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.