párkeresés Tinder valóság Császár Zsanett ismerkedés
Manapság sokkal egyszerűbb jobbra-balra húzogatni a profilokat, mint arra várni, hogy egy jóképű fickó leszólítson a megállóban. A Tinder használatát pofonegyszerű elsajátítani, sőt, ebbe a húzogatósdiba könnyen bele lehet kényelmesedni.

De mi van akkor, ha hányingered van már a virtuális pasizástól, és szeretnél inkább élőben ismerkedni? Ezek a tanácsok így elsőre talán uncsi kliséknek tűnnek, de hidd el, tényleg működnek!

1. Szerinted rád talál a szerelem, ha otthon ücsörögsz?

Először is, kerülj olyan szituációkba, amik lehetővé teszik, hogy találkozhass másokkal! Szakadj el néha a világhálótól, és menj el olyan eseményekre, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak! Lehet, hogy ez unalmasan hangzik, de ha a négy fal között gubbasztasz, nem fog becsöngetni a szőke herceg, hogy "Helló, megjöttem!" Járj kávézókba, borkóstolókra, iratkozz be fotó- vagy főzőtanfolyamra, ahol egyszerre ismerkedhetsz és hódolhatsz a hobbidnak. Így sokkal több élményt gyűjthetsz, mintha egész este a Tinderen lógnál.

Forrás: Getty Images/Geber86

2. Ne csak a telefonod kijelzőjét nézegesd, amikor sétálsz az utcán!

Ha körülnézel a buszon, a metrón és a villamoson, láthatod, hogy mindenki a mobilját nyomkodja ahelyett, hogy nézelődne, beszélgetne. Nem csoda, hogy a párkeresés színtere áthelyeződött a szájbertérbe, de csak látszólag tűnik kényelmesebbnek az online ismerkedés. Valójában ugyanis tele van buktatókkal. De mi magunk is ronthatjuk a saját esélyeinket, ha a telefonunk és a laptopunk mögött ülve éljük az életünket. Nézz már fel, az istenért! Amikor a belvárosban vagy a Duna-parton bóklászol, vagy amikor a kávédat szürcsölöd a kedvenc Starbucks-odban... Soha nem tudhatod, kit sodor eléd a sors.

3. Nézz a szemébe, mosolyogj!

Szemkontaktus és mosoly - ezek iszonyúan fontosak a flörtölés szempontjából. A nevetésed egyfajta hívókártya, ami azt jelenti, hogy nincs ellenedre a társalgás, az ismerkedés. A beszélgetés megnyitja a kapukat egy potenciális új kapcsolat felé. Így leírva talán túl tankönyvszagú, de sokszor túlbonyolítjuk az ismerekedést. Pedig egyszerű a képlet: nyitottság, közvetlenség kell és olyan jelzések, amikből kiderül, hogy szimpatizálsz a másikkal.

Forrás: iStockphoto/-Sasa-Delic-SD

+1 Tényleg jó kilépni a lélekölő virtualitásból

Sokan azt gondolják, hogy a randi appok kiapadhatatlan kincsesbányák, ahonnan szinte percenként kerülnek elő egyedinél egyedibb darabok. De te inkább legyél nyitott azokra, akik szeretnének jobban megismerni téged - a valódi világban. Ehhez persze az kell, hogy fel tudj oldódni az offline közegben, és ne csak online legyél lelkes és merész. Próbálj ki új dolgokat, vegyél részt izgalmas programokon, és keresd minél többször a barátaid társaságát!

Minden lehetőséget meg kell ragadni az ismerkedésre, és nem szabad a tökéletes férfira várni - mivel nem létezik. A legfontosabb, hogy ne virtuális légvárat építs a csigaházadba bújva, hanem valódi értékes kapcsolatot, ami boldoggá tesz.

Az 5 legelcseszettebb Tinder randimhttp://www.she.hu/herself/20170717-parkereses-tinder-rossz-randi-elmenyek.htmlNős pasik a Tinderen - és még válogatnak ishttp://www.she.hu/herself/20170510-nos-pasik-szingli-nok-tinder-hazugsag-atveres.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.