bemutatkozás She.hu jótündér Herczeg Zsuzsa Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Herczeg Zsuzsa, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Tündéri vagy, hogy teljesíted a kívánságaimat. Tudtam én, hogy a mesék valóra válnak! Annyira örülök, hogy végre rám is sort kerítettél! Régóta vártam rád, de nem volt hiábavaló a várakozás. Az évek alatt temérdek tapasztalatot gyűjtöttem, melyek tükrében az alábbiakat kérem tőled:

  1. Mivel az élet döntések sorozata, sohasem tudhatjuk biztosan, jól döntünk-e. Ezért szeretnék egy csodakönyvtárat, melyben minden egyes mű lapjai egy-egy lehetséges döntésem következményeinek taglalásával lennének tele. Ha akarnám, elolvasnám a könyvet, vagy ha úgy tartja kedvem, egyszerűen csak a végére lapoznék. Így, amennyiben nem tetszik a tartalom és/vagy a végkifejlet, csak leveszek egy másik olvasmányt a polcról. Mindezt addig tenném, amíg a helyes és nekem tetsző döntést tartalmazó kötet a kezembe nem kerülne.
  2. Kérek szépen még egy többfunkciós, egészséget és pénzt "főző" csodafazekat, melynek, ha csak annyit mondok: "Főzzél, főzzél fazekacska!", az máris működésbe lépne. Mikor mire van igény, aszerint funkcionálna. Ezt természetesen az összes szerettem használhatná.
  3. És végül, de nem utolsósorban, örök életet szeretnék magamnak és a szeretteimnek, olyat, ahol nem fárad meg a test és a lélek, hanem mindig fiatalon, tettre készen várja a holnapot.
Forrás: Hirling Balint

De ha ez utóbbi már túl nagy kérés lenne, akkor hozd el nekem az ideális világot, amelyben:

  • senkit sem veszítenék el a szeretteim és a hozzám közelállók közül.
  • teljes mértékben kiteljesedhetnék minden téren/szerepkörben (testvér, szülő, feleség, karrier, barát stb.).
  • ha néha bánatos lennék, visszautazhatnék az életem egy-egy boldog időszakába, hogy újra átélhessem azokat a pillanatokat. Sőt, szívesen szétnéznék korábbi időkben is, hogy lássam, miként éltek akkoriban az emberek. Mert ki ne lenne kíváncsi valamelyik ősére, netalántán egy-egy ismert történelmi személyre? Vagy csak arra, hogyan is nézett ki például Debrecen a 16. században, illetve milyen étkeket szolgáltak fel a királyi ebédeken. Esetleg ellesném egy-egy híres magyar sütemény készítésének fortélyait egykori neves cukrászmesterektől.
  • bármennyit is ennék, csinos és fitt maradnék. Mert az evés az egyik legnagyobb élvezet!:)
  • a világ összes nyelvét anyanyelvi szinten beszélném. Na jó, ha ez nem lehetséges, akkor csak a világnyelveket. :)

Köszönöm, hogy mindezt végigolvastad, és hidd el, a látszat csal! Mindez nem több három kívánságnál! Ugye teljesíted mindet? Légyszi, légyszi, légyszi!

Hálás köszönettel:
Herczeg Zsuzsa

Herczeg Zsuzsa cikkeit ITT találod!
Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Lippai Flórahttp://www.she.hu/herself/20170825-harom-kivansag-jotunder-bemutatkozas-she-hu-lippai-flora.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.