szerelem szabadság vadvirág változás párkapcsolat
Mint egy vihar. Békés vagyok. Vad vagyok. De mindkettő egyszerre, egy időben vagyok.

Nem akarlak simán szeretni. Villámokkal tarkított mennydörgéssel megyek feléd! Hogy utána beleremegjünk a világba, és a Föld természetes mágneses terével rezonáljunk.

A tudatalattim tudatos teremtménye vagy. De tudom, hogy létezel, mert ma látlak. Látom, ahogy a fülledt testünk összetapad: magadba húzol, és most mélyen függünk egymástól. Halkan és intenzíven lüktetsz bennem. Úgy folysz le a torkomon, mint a gyomorkeserű.

Forrás: Getty Images/iStockphoto

Valódi vagy, egy eredeti egész, és én csak nézem, ahogy nézel. Még ennél is jobban levetkőztetsz. Kettényitod a szívem, babrálsz vele. Szúrós vadvirágokat húzol ki belőle, és vízbe teszed.

Most már ép, meztelen lelkeink együtt táncolják körbe a szobát és keltik életre a pesti hajnalt. Belengik ezt a merev, hűvös teret, és örök szenvedélyszövetséget kötnek. Ma méregdrága pezsgő ízű a reggel, és én másnapos vagyok tőled. Mindenhol fájsz. Kimászom a vázából, mennem kell. És te elengedsz.

Vihar vagyok. Esővíz vagyok. Egy másodperc alatt szív be a szikkadt, kopár talaj. Csírázom, gyökeret verek. Friss, tüske nélküli hajtással a felszínre török. Engeded, hogy szabad legyek. Mert szeretsz - és mert bízol bennem, bízol a szerelmünkben. Nem fonódsz körém, mint egy kígyó, nem kötsz gúzsba, mint a rák fojtogató gondolata. Nem változtatsz meg, nem változol miattam és együtt sem változunk majd. Maradunk a saját életünkre koptatott, csiszolatlan, nyers kövek. Egymás természetes lenyomatai.

Megérkeztem. Itthon vagyok. Vadvirág vagyok.

Hát persze, hogy félsz szeretnihttp://www.she.hu/herself/20170516-szerelem-utani-vagy-erzesek-fajdalom-csalodas-vagyodas-parkapcsolat.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.