ünnep She.hu köszönjük ötvenezer Like
A gyerekek a karácsonyt várják úgy, mint a mi Timink az ötvenezredik lájkunkat! Akkor sem tudtuk volna megakadályozni, hogy írjon róla, ha akartuk volna. ;)

50.000. Öt-ven-e-zer! Az pontosan annyi, mint a Papp László Sportaréna befogadóképessége. Négyszer! De most komolyan, ez rengeteg ember.

Férfiak, hölgyek, lányok, fiúk, kicsik és nagyok. Velünk ébrednek reggel, velünk élik túl a délutáni dugóban araszolást. Velünk nevetnek, velünk sírnak. Van, hogy mérgesek ránk, és van, hogy elismeréssel tekintenek ránk. Ennyien döntöttek úgy, hogy kedvelnek minket. És azt el sem merjük képzelni, emellett hányan olvasnak még minket!

Mert létezik egy csapat az éterben. Egy csapat, akinek a nagy része még nem is találkozott személyesen. Hihetetlen, ugye?

Forrás: SHE.HU

Mégis izgultunk már együtt legfiatalabb tagunk érettségi sikereiért, és éltünk át drámai pillanatokat, mikor egy másik kolléganőnket dühös kommentelők félreértették, aztán gyakorlatilag szétszedték és megalázták. Ismeretlenül is éreztük nagyon közeli barátnak a másikat, amikor egy nagyon eltalált témában megírta gondolatainkat.

Forrás: SHE.HU

Hiszen írtunk már szerelemről, családi tragédiákról, de adtunk már tippeket egy igazán jó reggelihez is. Sőt, néha kegyetlen őszinteséggel rántottuk le a leplet híres történelmi személyiségek magánéletéről.

Forrás: SHE.HU

Egy szó, mint száz, van egy csapat, aki nap mint nap azon dolgozik, hogy titeket, olvasókat megnevettessen, elgondolkodtasson, alkalomadtán még meg is ríkasson. És nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyien csatlakoztatok már hozzánk ezen az úton.

Timi és a she.hu
Az én életembe 2017 januárjában robbant be a SHE, amikor a mi egyetlen és utánozhatatlan főszerkesztő asszonyunk, Wanda elolvasta a blogomat, és nemes egyszerűséggel felhívott, hogy ugyan hogyan mertem én eddig ezt a képességemet eltitkolni előle. Már akkor tudtam, hogy valami igazán pozitív változás készül az életemben. Olyan lelkesen beszélt nekem a közös munkáról, hogy egy pillanatig nem volt kérdés számomra, hogy csatlakozzam-e a csapathoz. Emlékszem, letettük a telefont, és én már aznap nekiálltam, hogy "papírra vessem a gondolataimat". Ennek már nyolc hónapja... Nyolc felemelő hónapja!

Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

SHE.HU kulisszatitkok: A fotózás - előtte/utána képekkel!!!http://www.she.hu/herself/20170718-she-hu-kulisszatitok-fotozas-smink-nelkul-ezek-vagyunk-mi.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.