bemutatkozás jótündér Váradi Fanni Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Váradi Fanni, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

  1. Találkozhassak Sigmund Freuddal a párizsi ösztöndíjas évei alatt! Párizs a kedvenc városom. Megvan benne minden, ami kell: romantikus séta a Szajna parton, nézelődés a Louvre-ban, egy süti a Ladurée-ben és tánc a Moulin de la Galette-ben. Freud pedig a "pszichológia atyja", munkássága nagy hatással volt a társadalomtudományokra és a nyugat-európai gondolkodásra. Meginvitálnám őt egy pohár borra meg egy jó szivarra, és egy tartalmas szakmai eszmecsere után megosztanám vele a nagy titkot, hogy: "Mit is akar a nő?" :)
  2. Eltölthessek egy évet Oxfordban! Néhány éve, amikor a városban jártam, teljesen magával ragadott a régi épületek hangulata, a gyönyörű parkok és a pezsgő diákélet. Mindig is nagy álmom volt, hogy tanulhassak a világ egyik legrangosabb egyetemén. Az Oxfordi Egyetem Kísérleti Pszichológia Tanszéke pedig több, mint 100 éve végez izgalmas kutatásokat, melyekben nagyon szívesen részt vennék.
    Forrás: www.balinthirling.com/Hirling Balint
  3. Legyen egy olyan táskám, amilyen Hermionénak van a Harry Potterben! Minden nő ismeri az örök dilemmát: elegáns, szép és nőies táskát vigyek magammal, vagy egy olyat, amibe esetleg bele is férnek a dolgaim? Így a harmadik kívánságom Hermione táskája lenne, amit tágítóbűbájjal varázsolt feneketlen mélységűvé. Így könnyedén magammal vihetném mindenhova a fél életem egy helyes kis ridikülben.
Váradi Fanni cikkeit ITT találod!
Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Pechál Péterhttp://www.she.hu/herself/20161012-bemutatkozas-jotunder-harom-kivansag.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.