bemutatkozás jótündér Három kívánság Dörök Vanda
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Dörök Vanda, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

  1. Az első kívánságom: mindenkinek kívánok 3 kívánságot azzal a kikötéssel, hogy a másoknak ártó kívánságok nem teljesülhetnek.
  2. A második kívánságom: szeretném, ha minden rokonom és utódom olyan szép, egészséges és értelemmel teli életet élhetne, hogy úgy érezzék, nincs szükségük a 3 kívánságukra.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. A harmadik kívánságom: rengeteg pénz és még több pénz. Ebből időt vásárolnék magamnak. Csak azzal foglalkoznék, amiben örömöm lelem. Például végigolvasnám azokat a könyveket, amelyeket már régóta tervezgetek. Aztán körbeutaznám az egész világot! Minden tájat bebarangolnék, a párás dzsungelektől kezdve a kopár kősivatagokig. Délelőtt az Antarktisz roppant jéghegyeit érinteném meg a fantasztikus jégtörők fedélzetéről. Majd délben a Mount Everest tetejéről integetnék, és éjjel a Namib-sivatag csillagos égboltját bámulnám lélegzetvisszafojtva. És hogy ne csak magamra gondoljak, ebből a mérhetetlen vagyonból bőkezűen támogatnám a tudományos kutatásokat és a karitatív szervezeteket. Mert a mérhetetlen gazdagok kutya kötelessége, hogy adjanak a világnak.

+1: Végigcsapatni a Burning Man fesztivált!

Dörök Vanda cikkeit ITT találod!

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.