bemutatkozás She.hu jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Baranyai Kata, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Nem tudom, hogy alapvető lényemből fakad, vagy a gyerekkorom hozadéka, de még eljátszanom is nehéz a Jótündér létezésének gondolatával. Nehezemre esik egy olyan szituációba beleélnem magam, ami teljességgel lehetetlen. (Na, de mivel a kedvenc szerkesztőm komoly zsaroláshoz folyamodott, kénytelen vagyok erőszakot alkalmazni magamon.)

  1. Szeretnék igazi amerikai angolt beszélni. Pont úgy, mintha csak ott születtem volna. Sajnos ezt legalább annyira képtelenségnek tartom, mint a Jótündér létezését. De végtelenül boldog lennék, ha most az egyszer nem lenne igazam, és mégiscsak létezne az a francos tündér!
    Forrás: Hirling Bálint
  2. Szeretném visszaforgatni az idő kerekét egy bizonyos péntek estére. És elmondhatatlanul szeretném, hogy másképp döntsek: az eszem helyett a szívemre hallgassak. Tudtam, hogy mennem kellene, és nemcsak telefonálnom, de nem tettem, mert úgy ítéltem meg, hogy lesz még rá bőven lehetőség. Sajnos nem lett, mert másnap hajnalban végleg elhagyta a földi világot az édesanyám. Szóval ezen a téren is jól jönne a Jótündér segítsége. Mámorítóan jó lenne még egyszer, utoljára magamhoz ölelni. Vagy legalább azzal a tudattal élni, hogy vele voltam abban az utolsó pillanatban.
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Valószínűleg mire a harmadik kívánsághoz eljutnánk, addigra már sikerülne felfognom, hogy tényleg létezik a csodatévő tündér, és ezzel párhuzamosan képes lennék túllendülni a saját önzőségemen, és másokra is gondolni. Ez esetben egyből rávágnám, hogy ne születhessen soha többé beteg gyermek. Bár még nem vagyok anya, de ennél nagyobb fájdalmat nehéz elképzelni.

Plusz egy:

Ha lehetne még egyet kívánni, akkor egyértelműen azt kérném, hogy a világon élő összes ember ismerje meg a Fálun Dáfát. Ez az elsőre idegenül hangzó név egy csodálatos meditációs gyakorlatot takar, ami könnyed, teljesen ingyenes, és bármilyen életkorban elsajátítható. Nincs benne semmi misztikum, ellenben felüdülést nyújt testnek és léleknek egyaránt.

Baranyai Kata cikkeit ITT találod!
Jónás Zsófi - Három kívánsághttp://www.she.hu/herself/20170721-she-hu-irok-bemutatkozas-harom-kivansag-jotunder.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.