bemutatkozás She.hu jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Radakovics Viki, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Drága Jótündér!

Nagyon örülök neki, hogy végre sikerült összefutnunk, már elég régen vártam ám! :) S akkor a megbeszéltek szerint alant küldöm az általad teljesítendő 3 kívánságomat.

  1. Tisztában vagyok vele, hogy ez már lerágott csont, és biztosan a tököd tele van az ilyen kérésekkel, de nekem ez akkor is fontos! Azt szeretném, hogy minden szerettem - élen a kislányommal - egészséges, teljes, boldog életet éljen. Ja, és nyilván én is!
    Forrás: Hirling Bálint
  2. Aztán az is elég frankó lenne, ha a (folyamatosan bővülő )bakancslistám minden egyes pontját valóra tudnám váltani. Különös tekintettel az utazásokra és koncertekre. Nagyon jó volna, ha végre eljutnék a Szignifikáns Másikammal például az USA egyes részeire vagy Norvégiába. Vagy majd olyan 15 év múlva a gyermekemmel Thaiföldre. Továbbá örök hálám üldözne, ha nem az idei volna a System of a Down utolsó európai turnéja!!!
    Forrás: Hirling Bálint
  3. Jesszusom, mi is volt a harmadik? Ja, igen! Igazán boldoggá tenne, ha kicsiny hazánkban (még jobban) elterjedne a (vállalati) társadalmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés eszméje. Mert biztos vagyok benne, hogy sokak életét befolyásolná pozitívan.

Előre is nagyon köszi a segítséget, sok puszit küldök:

Radakovics Viki

Radakovics Viki cikkeit ITT találod!

Baranyai Kata- Három kívánsághttp://www.she.hu/herself/20170721-she-hu-jotunder-harom-kivansag-bemutatkozas.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.