sorozat szerelem Szex és New York önbecsülés tanulság barátság vélemény
Szerintem nincs olyan nő, aki ne ismerné Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda, azaz a Szex és New York főszereplőinek hétköznapjait. Na, de most nézzük, hogy mik azok, amit mi, halandó nők a négy dívától tanulhatunk!

1. Soha ne add fel!

Ha valamit akarsz, akkor tarts ki, és menj el a végsőkig! Samantha sem adta fel, amikor kiszemelt magának egy pincérfiút: először megvárta, hogy lejárjon a srác műszakja, majd amikor egy másik amazon le akarta csapni a kezéről, nem átallott fizetni a nőnek, hogy lelépjen.

Forrás: Origo

2. Ne félj a szerelemtől!

Manapság a randizás olyan, mintha egy verseny lenne, hogy ki szarik jobban a másikra. Carrie sosem csinált titkot abból, hogy ő az igazi, játszmáktól mentes, mindent felemésztő szerelmet akarja megélni - és meg is kapta. Szóval, ne félj ettől te sem! Mert olyannal lenni, aki nem tudja, vagy nem akarja megadni, amire igazán vágysz, elvesztegetett idő.

Forrás: AFPforum

3. A külső nem minden!

Igen, lerágott csont, de akkor is így van: lehet valaki csudi szép, ha belül üres... Charlotte sem gondolta, hogy Harry mellett fog kikötni, és láss csodát: mégis teljesen belehabarodott egy férfiba, aki legkevésbé sem az esete - külsőre.

Forrás: AFPforum

4. Tudj megbocsátani!

Emberek vagyunk mindannyian, így követünk el hibákat. Igen, mindenki. Nincs kivétel! Ebből kifolyólag tudnunk kell megbocsájtani is. Steve megcsalta Mirandát a házasságuk egy nehezebb periódusában. Ez nagyon durva, de Miranda átgondolta, hogy számára mi igazán fontos, és megbocsátott Steve-nek.

Forrás: Origo

5. Ne érdekeljen mások véleménye!

Ne hagyd magad befolyásolni, és szard le a fikázókat! Mert hidd el: mindenkinek megfelelni úgysem tudsz. Vagy vegyél példát Samantháról: ő aztán igazán tett mindenki véleményére, és ugye, hogy milyen szabadon, és boldogan élt? Emlékeztesd magad szavaira, miszerint:

Forrás: AFPforum

+1 Kapcsolatok jönnek-mennek, de az igaz barátság örök!

Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda jóban-rosszban kitartottak egymás mellett – tök mindegy, hogy kinek volt épp pasija vagy férje. Vésd jól az eszedbe: attól, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t, még szükséged van barátnőkre is - és ők mindig ott lesznek neked! ;)

Forrás: Origo

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.