szerelem odafigyelés férfi papucs párkapcsolat pasi
Egy két lábon járó robotgép vagy? Örömmel ugrasz teljesíteni a párod bármilyen kívánságát? Akkor te most papucs vagy?

Először is felejtsük el azt, ahogy a köztudatban él a "papucs" fogalma! Ugyanis az nettó baromság, hogy az a férfi az, aki nem képes alfahímként döngetni a mellét. Hiszen mindkét nem képviselői lehetnek a párjuk alárendeltjei - ez nem csak a pasik privilégiuma.

Tehát itt az a kérdés, hogy a kapcsolatotokban te önszántadból, boldogan teszel a másik kedvére, vagy parancsra bólogatva, mint egy zombi?

Forrás: Getty Images/svetikd

Attól nem leszel papucs, hogy kikerekedett szemekkel lesed a kedvesed minden szavát. Még akkor sem, ha a külső szemlélő számára ez már szinte rabszolga sorsnak tűnik. Ha te gondoskodó típus vagy, örömedet leled abban, ha valakit teljes lényeddel körülvehetsz, és úgy érzed, ezzel tudod legjobban kifejezni a szeretetedet, akkor ez teljesen rendben van. Akkor nyugodtan állj be takarítani, vásárolj be, és főzz meg, mire a párod hazaér - hiszen miért lenne baj az, ha olyasmit teszel, ami mindkettőtöket boldoggá tesz?

Viszont, ha csak azért játszol el kínkeservesen egy szerepet, mert a partnered vagy a környezeted azt várja el, hogy te "önálló, független és autonóm" legyél, akkor te valójában nagyobb barom vagy, mint az emlegetett papucsok.

De most komolyan! Szerinted mi a nevetségesebb?

Az, ha főzöl egy finom vacsorát a párodnak, mert neked ez jól esik, vagy ha csak azért nem teszed meg, mert attól félsz, hogy a barátaid, vagy ne adj Isten életed szerelme majd emiatt papucsnak néznek?

Forrás: iStockphoto/nensuria/Lifestock

Ha szívből jön, és nem külső nyomásra, akkor ne érdekeljen, mit gondolnak mások! De továbbmegyek: ha véletlenül pont a párod az, akinek szúrja a szemét az alázatosságod, még akkor se akarj megváltozni! Miért tennéd, ha te így érzed jól magad a bőrödben?

Viszont, ha feszülten, panaszkodva, gondolatban szitkozódva teszel csak eleget a partnered kívánságainak, akkor azt kell mondanom, nemcsak papucs vagy, de hülye is!

Hogyan veszíts el egy pasit 10 hónap alatt?http://www.she.hu/herself/20161109-hogyan-veszits-el-egy-pasit-kapcsolat-10-nap-lepes-kate-hudson.htmlMi a baj a nőkkel? - A férfiak szerinthttp://www.she.hu/herself/20170411-nok-hibak-kapcsolat-hatalom-gyakorlas-lelki-terror-kozony-elvarasok-szex.html

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.