támogatás eredmények célok siker Shane Tusup Hosszú Katinka buzdítás hit
A ma reggeli facebook megnyitásomkor első posztként Shane Tusup mosolygott rám vissza a telefonról, azzal a jól megszokott, arrogáns, de szexi vigyorával. Belém hasított a felismerés: milyen mérhetetlenül irigy vagyok Hosszú Katinkára!

Utoljára a magyar érettségin éreztem ilyet, amikor Timi barátnőmnek, az osztály legmenőbb csajának, sikerült kihúznia Petőfit, akinél lássuk be: hálásabb magyar tételt még nem dobtak a kalapba!

Próbáltam elvonatkoztatni attól, hogy szerintem Shane az úszósport Tom Hardyja, a maga flegma, tetovált, kicsit erőszakos karakterével,- ami persze őrült vonzó! De ennél mélyebb gyökereket sejtettem az érzés mögött...

Forrás: AFPforum/Christophe Simon

Hosszú Katinka a szememben jelenleg a legsikeresebb nő ebben az országban! És én őszintén hiszem, sőt kifejezett meggyőződésem, hogy ezt a sikert valóban a férjének köszönheti!

Tudom, ezen a ponton minden vad feminista olvasót elveszítettem, mert már húzzák a cipőt, hogy menjenek a Kossuth térre ácsolni nekem a bitót. Ennek ellenére vállalom a véleményemet!

Katinka egy közepes sportolóból lett az úszósport királynője, és a kettő között mi történt? Megtalálták egymást Shane-nel. Írhatnám, hogy Shane olyan technikákat alkalmaz, és akkora zseni, hogy ez hozta az áttörést. És talán tényleg tud ilyesmiket, nem értek az úszósporthoz.

Valójában úszni is úgy tudok, mint a Hévízen gyógyuló nyugdíjas Margit néni, aki kettőt tempózik - feje szigorúan a víz felett -, aztán 5-10 perc, amíg kifújja magát. És addig is átbeszélik Erzsi nénivel az unokák rémes új frizuráját a tó közepén.

Azt hiszem, Katinkának az adhatta a lendületet, hogy az a férfi odaállt a medence szélére, és (bár sokak csak annyit látnak, lila fejjel ordít) szerintem az összes energiájával, minden idegsejtjével támogatja azt, akit szeret. Olyan erősen hisz Katinkában, hogy ez képes az erejét megtöbbszörözni, túlélni a rettenetes edzéseket, sorra nyerni az érmeket, és közben még egy saját brandet is építeni.

Forrás: Facebook / Hosszú Katinka

Melyik nő ne vágyna egy saját Shane Tusupra?

Aki olyan erőt képes átadni, amitől szó szerint legyőzhetetlenné válik a szeretett nő. Ismerek nagyon tehetséges embereket, nőket és férfiakat. Olyanokat, akik nagyon sikeresek a saját munkájukban, és mindegyikük mellett van egy Shane!

Nemtől függetlenül, hiszen ezt a támogatást nő is adhatja férfinak, és férfi is nőnek.

És vannak hasonlóan tehetséges barátaim, akiknek otthon minden este elmondja a felesége:

Hát... ilyen hátországgal valóban ritkán szokott valami sikerülni - akkor is, ha amúgy képesek lennének rá.

A korrektség kedvéért és, hogy a feministák bosszúját is túléljem: úgy vélem, hogy Shane Tusup sem lenne ma a világ legeredményesebb edzője Hosszú Katinka nélkül!

Forrás: Origo

Hiszen ugyanazt a támogatást kapta tőle vissza, amit ő adott! A mérhetetlen hitet abban, hogy képes megfelelően támogatni, hogy remekül csinálja és, hogy ő a legjobb edző. Olyannyira hitt ebben, hogy rábízta az életét, a karrierjét, az eredményeit! Ha kell, csukott szemmel megy utána a szakadék fölött, mert biztos benne, hogy Shane jól vezeti majd.

Azt hiszem, ezzel az egységgel és összeolvadással, de mégis önállóan érték el ezeket a felfoghatatlan sikereket! Shane és Katinka: az igazi borsó, meg a héja.

Gál Beatrix

Nyitókép: Origo

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.