kínos mit tegyünk mit ne tegyünk első randi férfi bizonytalanság
Vannak olyan dolgok az életben amikben egyszerűen nem lehet jó rutinra szert tenni. Ilyen a fogorvos. A nők elbeszéléséből úgy veszem ki, hogy a nőgyógyász. A férfiakéból meg tudom, hogy az urológus is csak úgy foglalható mondatba, ha megelőzik csúnya szavak vagy egy ima, amit az elkerüléséért mondunk el a Szűzanyához. Pedig ő aztán nem is szakértője a témának.

A másik ilyen nagyon nehezen kezelhető helyzet az első randi. Az kérem még a fent említett foglalatosságokhoz képest is egy roppant kínos szituáció.

  • Mit vegyünk fel? Vajon amit felvettünk, le kell-e majd venni?
  • Vigyünk-e virágot? Vagy az első randin az sok volna?
  • Célozzunk a szexre? Vagy akkor máris azt hiszik, hogy csak arra hajtunk? Esetleg, ha nem célzunk, úgy jövünk ki a dologból, mintha szexuális értelemben nem is érdekelne minket az, akivel vagyunk?
  • Mit igyunk, együnk? Lehet rögtön a kis Unicum, rozé fröccs kombóval nyitni, vagy ilyenkor még illik langyos mentes vizet inni, jég nélkül?
  • Együnk véresre sütött steaket krumplival, hogy lássák bennünk a vad, erős férfit? Vagy csipegessünk némi salátát friss erdei magvakkal?
Forrás: iStockphoto/Ridofranz

Egyáltalán hová szervezzük? Étterem, park, múzeum? Mi a megfelelő?

Érdekes kérdések ezek, kérem. Ilyenkor mások a világ nagy globális problémáival foglalkoznak. Mi meg nem tudjuk: illik-e a kék nadrághoz barna zokni?

Ilyenkor átértékelődik a fontossági sorrend. Még azoknál is, akik egyébként egy nadrággal le tudnák élni az életüket. Mivel általában az első randis készülődést az ember túltolja, mint A legényanyában a falu népe a kocsmát, szinte sose sikerül jól.

Amikor vége a légyottnak, a válaszok helyett ott marad a sok kérdés:

  • Jól néztem ki?
  • Helyesen viselkedtem?
  • Vajon akar még látni?
  • Vajon akarom még látni?
  • Csámcsogtam?
  • Ugye nem maradt a fogam között valami, amíg beszéltem?

Végül maga az élet válaszolja meg a kérdést. Nem akkor rögtön, egy részét néhány nap után, amikor kiderül, akarom-e keresni, és amikor keresem, reagál-e rá?

Forrás: iStockphoto/Gpoint Studio

De egy részét sokáig homály fedi. A nőknél körülbelül addig, amíg a szakítás után a barátnőiknek már az első randit is szörnyűnek festik le. A férfiaknak meg akkor, amikor ezt a barátnők visszamondják nekik.

Persze vannak ellenkező példák is, nagyon jól sikerült első randik, amik romantikusak, még a hold is pont jó szögben áll hozzá. Olyan az egész, mint valami festői képeslap. Csak ezek megtapasztalásához, mozijegyet kell venni...

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.