külsőség férfi férfiasság pasi kinek mi jön be szépség
Szabályos, tökéletes arc, címlapra illő tipikus szépfiús mosoly. Megremeg a lábad, ha egy ilyen férfi jön veled szembe az utcán? Mert nekem ugyan nem.

A szabályostól rosszul vagyok, a tökéletes taszít, a kisfiús unalmas. Egy markáns arc, egy kelleténél kissé nagyobb orr, zöld szem, és napbarnított bőr. Szikár test és pimaszul szellemes stílus. Na ez az, amitől én hanyatt esek.

Egy erőtől duzzadó, kidolgozott felsőtest hoz lázba? Ha meglátsz egy testépítő izompacsirtát, azonnal elkezded dúdolni a házassági indulót? És emellett elvárod, hogy pucér csiga is legyen az illető? Mert szőrözés ide vagy oda, te bizony a meztelen bőrre hajtasz!

Vagy nincs vonzóbb számodra a borostánál? Mert az olyan férfias! Ahogy hozzád simul és finoman megkarcolja bőröd, miközben beszívod annak maszkulin illatát, na az olyan vadító!

Bármi is legyen az ideálod, a szépség nem a tökéletesben, hanem mindig a tökéletlenben rejlik. A szimmetria unalmas. A szabályok elhagyása viszont annál vonzóbb. Ebben rejlik az izgalom, a varázs.

Hisz ki ne lett volna szerelmes Han Solo-ba, a csillagközi csempészbe annak idején? Mert ugye emlékeztek még a Csillagok háborújában Harrison Ford fiatalkori kiadására! Már Leia hercegnő sem tudott ellenállni vakmerőséggel párosuló, szexisen pimasz stílusának. Egyébként én sem. :)

Forrás:AFPforum/Lucasfilm

Izgalommal vegyes vibrálás volt tetten érhető a vásznon már akkor is, ha csak egymásra néztek. A fénykardok suhogása pedig meg sem közelítette a levegőben keltett rezgéseket, amelyeket szócsatáik keltettek.


De nyugodtan mondd, ha te inkább a szőke, kék szemű hercegről ábrándozol! Mert akkor az Austin Butler-félék éppen neked valók!

Forrás: AFPforum/Hubert Boesl

Vagy a legszebb szemű pasit keresed? Ebben az esetben az Ian Somerhalder típusú hipnotizáló, varázslatos tekintetű férfiak társaságát keresd!

Forrás:AFforum/Abb

Könnyen beindulsz a választéktól?

Szerencsés vagy, ha nálad az erősebbik nem minden második képviselője beindítja a szexuális fantáziádat. Ha azonban azok közé tartozol, akiknek csak vásár- és ünnepnapokon, akkor lehet, hogy nem nézel elég figyelmesen körbe a férfi piacon!

Nem ártana tehát kiszélesítened látókörödet! Nehogy már egyedül maradj!

Mert hatalmas a választék! Ó, de még milyen hatalmas! Ráadásul optimális gének esetén a pasik olyanok, mint a jó bor. Megfelelő bánásmóddal és körülmények között szinte bármeddig eltárolhatók, és a piacon tarthatók. Ahogy korosodnak, úgy érnek és lesznek egyre zamatosabbak.
Mert ugye, te is ismersz olyan hímneműt, akire talán palackozásakor és piacra kerülésekor rá sem néztél volna, évek múltán azonban annál szívesebben elkortyolgatnád?

Forrás: AFPforum/Tobias Schwarz

Még szerencse, hogy különbözőek az ízlések, mert mi lenne, ha mindannyian ugyanolyan típusú pasikra hajtanánk! Az biztos, hogy még több lenne a hajba kapás, veszekedés na meg az ármánykodás! Ezért köszönjük neked Teremtőnk ezt a rengeteg, eltérő típusú férfit, akiket azért teremtettél, hogy legyen miből válogatnunk! ☺

Nyitókép:AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.