nászút mézeshetek tapasztalat realitás
Nem akarom lerombolni az illúzióidat kedves olvasó, de a nászút alapvetően nem különbözik semmilyen másik utazástól, amelyen más emberekkel veszel részt és nem magányos kalandorként.

Maximum abban, hogy jelen esetben az útitársad a férjed, akivel nem csupán egy vagy két hétig kell majd jól kijönnöd, hanem jó esetben életetek végéig. Meg persze a kötelező rózsaszirmokból formázott szívecskében meg a törölközőhattyúban a franciaágyatokon.

Ha a haverokkal mész , akkor olyan tényleg nincs.

Még mielőtt bármibe is belekezdenék, ki kell emeljem az enyém különösen jól sikerült , de aztán összeültünk a barátnőkkel , akik már szintén átestek ezen az egészen és minden élményt és tapasztalatot összevetve a következőkre jutottam:

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Fly_Dragonfly

Szóval adott egy ember, akivel miután kimondtátok a boldogító igent, elmész a világ másik végére, amit esetenként egy tizensok órás repülőút előz meg, ami alatt az összes testrészetek elzsibbad majd. Amikor végre megérkeztek a helyszínre, akkor jön majd a lényeg. És nem, most nem a szexre gondolok. (Persze arra is. De valószínűleg, ha már igent mondtál neki, az ágyban nem érhet semmi kellemetlen meglepetés a mézeshetek alatt sem.)

Ott vagytok kettesben, életed szerelmével a világ egyik legszebb helyén, amit gondosan kiválogattatok az utazási irodák végtelen kínálatából, és hirtelen döntenetek kell. Most már nem egyedül, hanem együtt. És innentől fogva nem is tűnik majd olyan egyszerűnek az egész.

Mert lehet, hogy ugyanaz a kedvenc fagyitok, és ugyanazt a zenét szeretitek, de nem biztos, hogy ugyanaz az elképzelésetek a pihenésről is.

  • Ott derük majd ki, hogy párod egész nap a medencében pancsolna, és ki sem mozdulna a biztonságos szálloda falai közül. Te pedig legszívesebben felfedeznéd az egész helyet, és belevetnéd magad a tenger habjaiba.
  • Ő korán kelő típus, te meg amikor végre szabadságon vagy, legszívesebben tízig lustálkodnál az ágyban.
  • Esetleg olyan hidegre kapcsolja a légkondit, hogy még egy trópusi helyen is melegítőben vacogsz a szállodai szobában.
Forrás: Getty Images/iStockphoto/ALotOfPeople

Na, és most mi lesz?

De a nászúton csak nem vitatkozhat az ember.

Forrás: Getty Images/AleksandarNakic

Csak semmi pánik. Meg fogjátok oldani. A lehető legtermészetesebb módon. Rengeteg humorral és nevetéssel. Mert alapvetően vicces ez az egész. Minden ott van előttetek, amire vágytok, de ezektől a kis apró bosszúságoktól nem veszitek észre. Csak fogd meg a kezét meg a strandtáskátokat, és induljatok el.

Az már csak rajtatok múlik.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.