vásárlás méret ruha próbafülke divat pláza
Coco Chanel szerint a nők G-pontját a "shopping" szó végén kell keresni. Hát akkor én ezek szerint frigid vagyok. Ami a shoppingolást illeti, a hideg veríték ver ki, amikor elszakad, kiszakad, vagy elkopik valamelyik ruhadarabom. Mert akkor nincs mese, menni kell a plázába...

Gyűlölök vásárolni. És erre 15 nagyon jó okom van:

  1. Mi az, hogy XL?! Értem én, hogy híztam pár kilót, de azért nem érzem magam EXTRA nagynak...
  2. Ha létezik olyan lány, akinek a csípője belefér ebbe a nadrágba, akkor azzal anatómiailag komoly gondok vannak. Mármit akkor hol tartja a belső szerveit? Mert, hogy a hasüregében nem férnek el, az biztos!
  3. Viszont kiderült, hogy a szomszéd bolt mérettáblázata szerint én S-es vagy M-es vagyok. Ez jó hír is lehetne, ha nem akkor döbbennék rá erre, amikor már behurcoltam egy csomó XL-es cuccot a próbafülkébe...
  4. Ahova 20 percet álltam sorba.
  5. A függönyt pedig csak úgy lehet elhúzni, hogy vagy az egyik oldalról látnak be, vagy a másikról.
  6. Ugye csak a világítás miatt nézek így ki?! Ezt a felülről, hideg fény dolgot amúgy ki találta ki?
    Forrás: Getty Images/Yuri Arcurs
  7. Brit tudósok kimutatták, hogy ha egy tucat pulcsit felpróbálsz, az rosszat tehet a frizurádnak és a sminkednek.
  8. Igen, egy tök egyszerű fekete/fehér/piros cipőt vagy polót szeretnék. Ne legyen rajta se felirat, se csatt, se strassz berakás. Ja, hogy az nincs...
  9. Vagy ha van, akkor a méretemben nincs.
  10. Ha találok végre egyet, akkor veszek belőle két egyformát. Ám otthon kiderül, hogy az egyik jó rám, a másik nagy.
  11. Vagy az első mosásnál kinyúlik.
  12. De ha kisebbet veszek - mert úgyis kinyúlik -, akkor bezzeg tartja a formáját.
    Forrás: Getty Images/Kali9
  13. Ne, haragudj tudnál segíteni? Merre találom azokat a blézereket, amiből a kirakatban is van? - Arra. - Velem jönnél és megmutatnád kérlek? - Akkor elfogyott.
  14. Mi az, hogy nem vihetek be 6 darabnál többet a fülkébe?!? Ez igazából csak 4 póló, csak muszáj mindegyikből 2 méretet hoznom! Én bizony nem fogok kétszer sorba állni, csak azért, mert NÁLATOK A MÉRETEZÉST PÉNZFELDOBÁSSAL DÖNTIK EL!
  15. Hogy mennyi? Hiszen ez egy fél minimál bér! De ez csak 3 pulcsi és egy nadrág? Mi kerül ezen ennyibe?

Ha te azon nők közé tartozol, akik csillogó szemmel fordulnak be minden ruhaüzletbe, kérlek írjátok meg nekem, hogy mit szerettek benne!

Esetleg én csinálok valamit rosszul?

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.