bemutatkozás jótündér Három kívánság
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Sallay Wanda, neked mi lenne a három kívánságod?

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

1. Időt

Azt hiszem időt kérnék a Jótündértől:

  • Elég időt magamnak és elég időt másoknak. Időt, amit együtt töltünk és időt, amit külön-külön. Mert mindkettőből sokat lehet tanulni.
  • Időt a dolgokra, amiket szeretek. Időt aludni, enni, olvasni, szeretkezni. Időt kirándulni, pihenni, sokat utazni és tapasztalni.
  • Időt, hogy valami maradandót alkothassak.
  • Időt azokkal, akiket szeretek. Elég időt. Mert én nem hiszem, hogy van időm.

2. Bölcsességet

Nagyon rövid - két alkalmas - tréneri pályafutásom kedvenc játéka az volt, amikor a résztvevők "értékeket vásárolhattak". Fix, képzeletbeli pénz keretből, ők dönthették el, mire licitálnak és meddig mennek el. Én mindig bölcsességet vettem - bármi áron.

  • Azért, mert bölcsesség az az érték, amiből a legnagyobb erények kovácsolhatók.
  • A bölcsesség türelem, a bölcsesség tapasztalat, a bölcsesség tudás. A bölcsesség nyugalom, magabiztosság és felelősség.

3.

Szeretnék egy rózsaszín, szárnyas unikornist, arany szarvval. Csak mert olyan senkinek nincs.

Balint Hirling Forrás: www.balinthirling.com/Balint Hirling
Sallay Wanda cikkeit ITT lalálod!
Hello, mi vagyunk a she.hu! ;) - Baranyai Kata http://www.she.hu/herself/20170721-she-hu-jotunder-harom-kivansag-bemutatkozas.html

Nyitókép: Hirling Bálint

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.