szex egyéjszakás kaland szingli rosé
Szóval akkor, tényleg mindig csak a szex?! Csak ezek a rohadtul unalmas találkozások, "randevúk?" Ahol már látod, hogy a partnered alig várja, hogy levetkőzz. Nem érdekli mit mesélsz neki. Legtöbbször meg se hallja... Csak, mint egy dollárjel a pupillán, úgy változik át a tekintete egy szexéhes ragadozóévá... 

Pedig te direkt garbót és farmert vettél fel. Aztán most mégis úgy érzed magad, mint valami antilop, akire éppen most készül lecsapni egy oroszlán a vadonban.

Miért dobjam el az agyam attól, hogy valaki le akar fektetni? Olyan nagy dolog az? Mást nem is tud nyújtani? Itt megáll a tudomány?

Aztán jön az, hogy próbálsz alkalmazkodni. És azt hiszed, hogy nah most TE, majd TE aztán a kezedbe veszed az irányítást! Mert hiszen te NŐ vagy a javából! Erős és független, és olyan, aki tudja mit akar. Valaki, aki nem fél megélni a vágyait...

Ha valaki akkor te most aztán megmutatod, hogy mennyire hidegen hagynak a férfiak. Rögtön te leszel Sharon Stone. Meg egyszerre Bridget Jones és Tomb Raider. És hát azért sokat nézted mostanában a Kill Bill-t is...

Ekkor jön valami behízelgő barom és hirtelen a nevedet is elfelejted. Megsemmisültél. Elvesztél. Testestül-lelkestül őt akarod, és olyan jól elhiteted magaddal, hogy ő is téged.

De aztán rájössz, hogy már megint sok volt a rosé. Azt se tudod ki ez itt melletted. Aki, csak egy picit kedves volt veled... Mondjuk legalább nem neked kellett kifizetni, amit ittatok.

Forrás:iStockphoto/Aerogondo

Jól kineveted magad és inkább megnézel a macskáddal egy filmet. Mert azon legalább sírva fakadhatsz. De tőletek, kedves prédára vadászó férfiak, én már sírni sem tudok!

Mikor lett ez ilyen sablonos?

Mikor szűntek meg a férfiak rajongani egy nőért? Udvarolni, ostromolni, imádni, behálózni és szenvedélyesen szeretni?

Hagyjuk azt, hogy a nők nem érdemlik meg! Hogy szerezzünk érdemet, ha esélyt sem kapunk arra, hogy másnak lássatok minket, mint ledöntendő vadnak?

Hogyan legyünk így igazi nők, ha nincsenek igazi férfiak?!

Csak úgy kérdezem...

Nyitókép: Dreamstime

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.